Loading color scheme

Tip na originální dárek pod stromeček: Krásné deníky z PenShopu uchovají vzpomínky pět i deset let

Vybudujte si nový rituál - piště si deník. Díky psaní deníku si budete muset najít každý den pět minut jen a jen na svou hlavu, své myšlenky. Zaznamenejte si každý den, co se vám povedlo, co vás potěšilo nebo pobavilo. Nemusíte jenom psát, můžete záznamy i malovat, lepit a vkládat. Je to příjemná, zdravá a krásná relaxace. Pokud navíc zvolíte pětiletý nebo desetiletý diář z penShopu, můžete se bavit čtením o tom, jací jste byli před pár lety. Společně třeba s plnicím perem tvoří deníky krásné vánoční dárky, které potěší všechny sentimentální duše.

U zápisníku Leuchtturm1917 v tvrdé vazbě má každá stránka v záhlaví měsíc a den a je rozdělena na pět nelinkovaných sekcí. Můžete si tak po dobu pěti let snadno porovnávat záznamy ze stejného dne jednotlivých roků. Desky deníku jsou ukotveny gumičkou a na zadní předsádce je kapsička na poznámky. 

Celé desetiletí pohlídá vaše vzpomínky a poznámky ručně vyrobený notes Paperblanks Ultra Silver Filigree Maya Blue. Povrch desek je zdoben prostorovým stříbrným filigránem na modrém podkladu. Na každý rok je vyhrazena jedna sekce, na zadní vnitřní straně je kapsička na vizitky nebo poznámky. 

Chcete si pojistit, že si na vás vaši blízcí vzpomenou každý den po dobu několika let? Obdarujte je na Vánoce právě jedním z dlouholetých zápisníků z penShop.cz.

{phocagallery view=category|categoryid=1675|limitstart=0|limitcount=0}