Loading color scheme

KHALID PRO LEVI’S® XX CHINO

20H1D2NHXX-CHINOM01129RGB Žijeme ve věku dadleisure, pohodlí a komfortu jako za starých časů. „Tátovy“ tenisky, džíny, polokošile – nikdy předtím nevypadal šatník normálního chlápka středního věku tak cool. A, abychom nezapomněli, hlavním kouskem tohoto pohodlného stylu jsou jednoduché kalhoty chino. Proto jarní kolekce Levi’s® přináší novou nedžínovou platformu pro muže: Levi's® XX Chino. Představuje je navíc s Khalidem, globální R&B hvězdou, který potvrzuje autentický a cool styl novinky i super pohodlný střih.

Levi's® XX Chino jsou k dostání ve střizích Standard Taper, Slim Taper nebo se zkrácenými nohavicemi Straight Cropped, dokonce s nažehlenými puky, a posouvají klasické kalhoty chino do mladistvější, modernější podoby s trochou streče pro větší pohodlí. Můžete si vybrat ze dvou různých materiálů – Soft Stretch a Wonderknit – více nebo méně elastické. Paleta barev se neomezuje na standardní khaki, ale pokud tuto barvu milujete, můžete si vybrat z několika odstínů. Kromě klasické černé, olivově zelené nebo temně modré zahrnuje také sezónní odstíny růžové a nefritově modré. V kolekci jsou i kalhoty, obarvené až po ušití, což jim dodává ležérní, lehce obnošený a uvolněný vzhled – jednoduše dokonalá china, „jetá“ od samého začátku.

Levi's® s Khalidem společně vytvořili kampaň, která odráží jeho mladistvý a nekompromisní přístup k hudbě i stylu. Kampaň, kterou vytvořil Khalidův blízký přítel, losangeleský fotograf Ro.Lexx, si pohrává se svěžími, zářivými barvami a zachycuje osobnost a postoj mladého 21letého zpěváka a skladatele. Khalid a Disclosure v únoru vydali zcela novou skladbu „Know Your Worth“, která měla premiéru právě ve videu kampaně Levi’s® XX Chino. „Rád využívám oblečení pro své sebevyjádření a jsem moc rád, že Levi's® nabízí tolik variant, které opravdu vypadají skvěle a jsou tak pohodlné,“ potvrzuje Khalid.