Loading color scheme

Vyrobená z odpadu: Desigual představuje novou 100% udržitelnou kolekci vyrobenou ve spolupráci s Ecoalf.

desigual-CDC111819VMAGMIAMIShot50038 Vyrobená z odpadu a recyklovaných surovin s cílem minimalizovat spotřebu přírodních zdrojů. Před třiceti lety přeměna použitých džínsů na patchworkové bundy vedla k narození značky Desigual. Dnes ve spolupráci se španělskou značkou Ecoalf recyklujeme odpad a transformujeme ho na módu. Příběh pravé lásky, která přeměňuje odpad na nadčasové kousky.

První věcí, která upoutala naši pozornost na Ecoalf, byl jejich závazek vůči Středozemnímu moři prostřednictvím nadace Upcycling the Oceans. Kolekce, která demonstruje náš závazek k udržitelnosti. Je to cesta, kterou budeme nadále sledovat v našich budoucích kolekcích. V takovém duchu bude 11% kolekce jaro-léto 2020 a 20% kolekce podzim-zima 2020.

Opětovné využití, opětovná láska
Kapsulová kolekce vyrobena ze 100% recyklovaných oděvů aby vydržela celý život. Protože recyklace není jen o přeměně příležitostí na design. Jde io zvážení toho, co je potřeba, vytvořené nadčasovým způsobem. Proto představujeme kolekci, která se svými barvami, stylem a novým logem stane hvězdou mnoha zim.

Protože neexistuje planeta B
Ecoalf, průkopnická značka z pohledu udržitelnosti a inovací, uvedená na trh před 10 lety s cílem vyrobit první generaci módních doplňků vyrobených z recyklovaných materiálů, které by byly schopny doplnit špičkové nerecyklované výrobky z hlediska kvality, designu a technických vlastností.

Inovace a opětovné použití byly vždy součástí identity značky Desigual. Značka tvoří jedinečné oděvy, které inspirují lidi. Jsou oslavou autentičnosti v jakékoliv situaci.

Desigual se vždy snaží nabízet zákazníkům nejlepší kvalitu. Nyní, přichází ale čas soustředit se i na spojení kvality a udržitelnosti, a to již v kolekci jaro / léto 20. Na intenzitě se bude přidávat. V kolekci podzim / zima 20 bude množství recyklovaných kousků na úrovni 20%.