Loading color scheme

Alain Mikli osobně uvedl novou kolekci IMANY v prostorách ŽILKA OPTIK STUDIA

Bývalá topmodelka a zpěvačka IMANY se stala múzou Alaina Mikliho, který se její charizma snažil zachytit v limitované kolekci brýlí nesoucí její jméno. Paleta barev a vzorů je odkazem ke zpěvaččinu exotickému původu, při tvorbě byl použit mix indonéských, holandských a východoafrických technik. Zajímavým detailem je šátek, který je integrovanou součástí obrouček brýlí a reprezentuje oblíbený doplněk IMANY – turban.

Alain Mikli kromě nové kolekce do Prahy přivezl několik historických modelů ze své autorské designérské dílny, které se nikdy nedostaly do distribuce. Umělecká díla v podobě extravagantních brýlí budou v optice ŽILKA OPTIK STUDIO dostupná ještě několik týdnů po Mikliho návštěvě a atmosféře nového interiéru dodají jemně galerijní nádech.

Představení kolekce Alaina Mikliho je součástí nového konceptu ŽILKA OPTIK STUDIA Desatero tváří osobnosti, kde hlavním klíčem při výběru správného designu brýlí je právě osobnost klienta. Tento originální koncept podpořil také tematický catering z dílny INGREDIENTISTA, který připravil Ginafranco Coizza a osobní setkání s Alainem Miklim si nenechala ujít herečka Jana Plodková.

{phocagallery view=category|categoryid=1614|limitstart=0|limitcount=0}