Loading color scheme

Kolekce Generous od značky Lindex pro sezónu jaro/léto 2013

„Při navrhování kolekcí se necháme inspirovat především radostí, kterou móda přináší. Ženy se chtějí následovat nejnovější módní trendy bez ohledu na to, jakou velikost nosí," říká návrhářka kolekce Generous Jenny Andsbergová.

Základním kouskem sezóny jaro/léto 2013 jsou bezesporu džíny různých odstínů a střihů společně s kalhotami a dalšími svršky, které budou tuto sezónu nejvíce v módě.

Začátek jara se ponese ve znamení neformálního a svěžího stylu s detaily ze světa sportu. V barevné paletě se prosadí odstíny modré, červené a zelené, kombinace béžové a neonových barev. Dominovat budou leopardí vzory a dip-dye potisk. Styl je založen na kontrastu drsného a romantického vzhledu.

Postupně se prosadí osobitá inspirace streetovou módou a ležérností. Klíčovými kousky budou kalhoty s potiskem, džíny a army bundy. Vedle nich se však prosadí také krajkové topy a tuniky s tropickými vzory. V barvách vsaďte na zelenou, světle šedou, světle béžovou a smetanově bílou.

V létě pak bude mít hlavní slovo modrá, zejména tyrkysové tóny připomínající bazény luxusních rezortů nebo nekonečnost oceánů. Toho nejlepšího efektu dosáhnete jejich kombinací s bílou, černou, jasně červenou nebo malinovou. Vzorům budou dominovat nejrůznější podoby tie-dye a jemných proužků.

{phocagallery view=category|categoryid=938|limitstart=0|limitcount=0}