Loading color scheme

STORM – nová kolekce jaro léto 2014 je oslavou 25.výročí značky

Vybírat můžete pro každou příležitost, každou situaci i každého ducha. Centina, Digimec, Dualtron, Elorna či Mizzan oscilují mezi technikou a glamourem. A to je jen část nové kolekce, kdy každý model je jiný. Nevěříte? Přesvědčte se sami dokonalými liniemi, ojedinělým designem, průzračností bílého kovu i zářivého skla. Vybírejte mezi “digitálkami” v černočervené, klasikou i novými trendy modely.

Za zmínku z nové kolekce stojí hodinky Bubbleeq , které navazují na původní modely značky STORM, které se vyznačovaly jednoduchým ciferníkem, pružným kovovým náramkem a silným vypouklým sklíčkem. I Vy tak můžete oslavit výročí firmy updatem tohoto designu, který představuje úchvatné kombinace modrého neonového ciferníku v bílém kovu nebo tónovaného růžového ciferníku v trendy růžovém zlatě.

A naprostým protikladem a ukázkou verzatilnosti této kolekce jsou hodinky Digimec, jako vytržené ze sci-fi filmu. I tak firma STORM totiž oslavuje návrat do doby, kdy vše digitální fascinovalo a vše se jen hemžilo futuristickými designy. Ciferník s paralelními ukazateli času a data LED diodami a náramek z nerezové oceli Vás jistojistě přenese zpátky do budoucnosti!

{phocagallery view=category|categoryid=1576|limitstart=0|limitcount=0}