Loading color scheme

Oslavte svou lásku bublinkami

Něžná romantika

Váš vztah je plný něhy a romantiky. Svátek všech zamilovaných rozhodně neberete na lehkou váhu. Dlouho se na něj připravujete. Všechny ty srdíčka a květiny ve výlohách vás nenechávají chladnými. A tu správnou atmosféru byste chtěli vykouzlit i doma.

„Láska je květina, kterou musíš nechat vyrůst.“ John Lennon

Romantickou atmosféru snadno vykouzlíte se sektem Bohemia Sekt La Fleur. Díky výraznému aroma rozkvetlých růží a muškátů a svěží ovocné chuti skvěle doladí láskyplné chvíle ve dvou. Je to zároveň výborná volba k dezertům, zmrzlině nebo k ovoci. Věděli jste, že mezi ovocem najdeme také velmi silná afrodiziaka? Tyto schopnosti prý mají fíky, banány, granátová jablka, meloun, jahody nebo třešně.

Stylová květinová lahev Bohemia Sekt La Fleur má navíc i speciální bílý povrch, na který můžete partnerovi napsat, co máte na srdci.

Vášeň je váš hnací motor

Nemůžete se od sebe odtrhnout a každý partnerův dotek hltáte plnými doušky. Den svatého Valentýna vidíte jako příležitost užít si žhavý večer plný milostných hrátek. Nezdržujte se dlouhou komplikovanou večeří, nachystejte si několik druhů chuťovek a také smyslný červený Bohemia Sekt.

„Láska je přátelství, které zachvátil oheň.“ Ann Landers

Jeho sytě rubínová barva a výrazné aroma vytvoří to správné naladění. Ne náhodou je červená barva jedním ze symbolů tohoto svátku lásky. Dokáže nám dodat energii, probudit skrytou vášeň a rozhoupat nás k akci. Pokud se chcete pojistit, skombinujte tento sekt ještě s dalším silným afrodiziakem, kterým je čokoláda.

Nerozlučná dvojice

Jste spolu už nějaký ten pátek a váš vztah je pevný jako skála, přestože zažil mnohé turbulence. Dozráli jste ke zjištění, že nepotřebujete velká romantická gesta. Svou energii investujete do budování trvalých hodnot a společných zážitků. Nejcennější je pro vás čas, kdy můžete být spolu a Valentýn je k tomu skvělou příležitostí.

„V blízkosti lásky se z každého stává básník.“ Platon

Některé kvality partnerského vztahu vyzrají teprve s časem, a to platí i pro Bohemia Sekt Prestige rosé brut. Tento sekt patří mezi nejluxusnější tuzemská šumivá vína. Je vyráběný tradiční metodou ležení na kvasinkách 12 až 15 měsíců. Okouzlí svou příjemnou lososovou barvou a jemným dlouhotrvajícím perlením. Ve vůni zaujme ovocnými tóny připomínajícími lesní jahody a maliny, jeho chuť je svěží, lehká a ovocná. Je skvělý jako přípitek a hodí se i k rybám na grilu, krevetám, humřímu masu, svěžím zeleninovým salátům a k čerstvému ovoci.

Nepijete alkohol? Sektu se vzdávat nemusíte

Únor bývá pro mnohé měsícem odpočinku od alkoholu. To by se ale nemělo negativně odrazit na valentýnských oslavách. Alternativou je nealkoholický Bohemia Sekt rosé, který vás svou chutí plně uspokojí. Rozhodně tedy nebudete mít pocit, že byste přicházeli o klasický přípitek. Zároveň ho oceníte, pokud jste těhotná nebo se chystáte usednout za volant.

Ať už pro své valentýnské radovánky zvolíte kteroukoli variantu, nemůžete šlápnout vedle. Sektu totiž bývají přičítány afrodiziakální účinky. Říká se, že tento nápoj obsahuje stopové minerály, které jsou nezbytné pro produkci ženských i mužských pohlavních hormonů a jeho vůně, která k nám díky bublinkám proniká ještě výrazněji, je prý něčím podobná vůni ženských feromonů. Důležitý je i rituál spojený s jeho podáváním. Ten typický zvuk při uvolnění špuntu, šumění bublinek a přiťuknutí s dlouhým očním kontaktem, to vše dává jasné znamení, že je čas rozehrát váš vlastní milostný příběh.