Loading color scheme

Slušivé péřové vesty a bundy s.Oliver s jemným leskem

Vzor kohoutí stopy, hnědá květovaná i jednobarevné verze
K dispozici jsou jednobarevná i vzorovaná provedení s decentně lesklým povrchem, elegantním zakončením a zapínáním na zip se dvěma jezdci. Vestu tak lze dle vkusu a nálady porozepnout shora i zespodu. Jsou lehké, hřejivé a precizně prošité, se zdůrazněním ženských křivek. Mají dvě všité kapsy se zapínáním na zip, na první pohled v podstatě neviditelné, a vysoký stojací límec, který za chladného počasí zahřeje dekolt i krk. Dokonale se hodí k džínům klasického střihu, v závislosti na počasí ji lze kombinovat v podstatě s jakýmkoli svrškem. Záleží pouze na vás, jakou barevnou verzi si vyberete. Základ vest tvoří husí prachové peří (90 % prachové peří, 10 % peří), vnější materiál je z polyesteru. Lze je vyprat v pračce, doporučujeme spolu s tenisovým míčkem, který peří během praní natřepe a načechrá. Dámské péřové vesty pořídíte v prodejnách s.Oliver za částku 1.699,- Kč.

Sortiment doplňují PÁNSKÉ VESTY, jednobarevné za 1.999,- Kč a vzorované za 2.199,- Kč, co do materiálu a kvality totožné s těmi dámskými.

Péřové budou i bundy
Od září se nabídka rozšíří také o dámské péřové bundy. Těšit se můžeme na stejné provedení, základním materiálem je hřejivé prachové peří, s prošitím, vypasováním, kapsami i zipem se dvěma jezdci. Také barevné varianty téměř kopírují nabídku dámských péřových vest. Cena teplé péřové bundy s elegantním zakončením rukávů a pasu je 2.499,- Kč.

{phocagallery view=category|categoryid=1191|limitstart=0|limitcount=0}