Loading color scheme

Ovocné dřeně DIONE – zdravé letní osvěžení s dvěma novými příchutěmi

Stejně jako zbytek sortimentu značky Dione, ani ovocné pochoutky neobsahují žádné konzervanty, stabilizátory ani umělá barviva.

Veškeré ovocné výrobky Dione jsou vyrobeny z prvotřídního ovoce, které se zpracovává ve stádiu nejvyšší zralosti. Do několika hodin od sběru je hloubkově zmrazeno. Díky této technologii si zachovává své výživové hodnoty a ztráty vitaminů a minerálů jsou téměř nulové. Ovocné dřeně Dione jsou tedy vhodné pro všechny včetně dětí i těch, kteří dodržují zdravou životosprávu.

Součástí každého balení je plastová lžička, která usnadňuje konzumaci, dopřáváte-li si dřeň třeba na výletě. Kromě jahodové a malinové dřeně nabízí Dione nově i brusinkovou dřeň a jahodovou dřeň s banánem.

Brusinky jsou známé pro prevenci mnoha různých onemocnění a vysoký obsah vitaminu C. Banány jsou zase cenným zdrojem draslíku.

Patříte-li mezi milovníky čokolády, nenechte si ujít tzv. „ovoce na klacku". Jedná se o ovoce (celé nebo kousky) polité čokoládou v klasickém tvaru nanuku. V nabídce jsou lesní borůvky, jahody a maliny Dione.

{phocagallery view=category|categoryid=1118|limitstart=0|limitcount=0}