Loading color scheme

Skagen – jednoduchost a přístupný design

Otevřená mysl designerů, kteří se neuchylují pouze k aktuálním trendům a zvučným značkám bez kreativity. To jsou návrháři Skagen, lidé, kteří se zajímají o architekturu, umění a současný život. Město a život v ležérnosti. Ležérnost v kultuře, oblékání, stylu, životě..

V tomto roce oslaví značka Skagen 25. výročí. A je to už druhý rok, co firma Skagen nabízí také šperky. Během roku 2014 vám vypoví příběh o „Životě u moře." Začínáme tím o teple jara, který se zrcadlí jak v našich výrobcích, tak atmosféře kolekce. Nyní můžete šperky Skagen zakoupit také u nás v prodejnách Klenoty Aurum.

Ke klíčovým kolekcím šperků Duna, Čistý kruh, Mořské sklo, Perla a Signature Collection přibývají další návrhy. Mezi oblíbené materiály patří keramika, ušlechtilá ocel, perly, růžové a žluté zlacení, sklo. Pořídit si můžete kompletní kolekci šperků – od náušnic, přes náhrdelníky, přívěsky, náramky až po prsteny. Kolekce Duna je například inspirována serpentýnami a záhyby, které se vytvářejí na větrné pláži a jsou každý den jiné. Právě z bezčasé pláže se dá dokonale obdivovat čistá krása přírody. Jednoduchost a nenucená estetika.. To jsou výrobky Skagen.

Značka Skagen byla založena v roce 1989 Henrikem a Charlottou Jorstovými, kteří se inspirovali malou pobřežní vesničkou Skagen na břehu dánského moře, a vytvořili tak úspěšnou firmu soustředěnou na design a oslavu estetiky a pulzu města. Kombinace inspirací krajinou a citem pro současný design s důrazem na detail vytvořila zcela unikátní značku.

Nejvýraznější kolekce Skagen reprezentují vášeň k dánské estetice, důraz na jednoduchost a vysoký stupeň zpracování. Sofistikované návrhy jsou umně skloubeny s funkčními detaily a vytváří nadčasové kousky. Ať už jste designový nadšenec nebo si libujete v hodinkách, v kolekci Skagen si vyberete. Přírodní a moderní prvky Váš styl nebudou definovat - nenuceně ho dotvoří.

{phocagallery view=category|categoryid=1472|limitstart=0|limitcount=0}