Loading color scheme

Nadělte svým blízkým mužům vánoční radost v podobě kvalitních výrobků značky Wittchen

Černá kosmetická taška z kolekce Italy
Praktická toaletní taška vyrobená z přírodní kůže. Vnitřek má kapsu na zip. Taštička je vybavena pohodlným řemínkem pro snadnou manipulaci. Model má ozdobu ve tvaru erbu Wittchen vyraženého v kůži.

Hnědý pánský opasek s přezkou
Kožený opasek v černé nebo hnědé barvě je určen pro muže, kteří mají rádi klasický styl. Čtyři centimetry široký pásek je podélně prošitý, kůže je doplněna přezkou ve stříbrném odstínu. 

Taška z kolekce Office Leather
Taška do města je opatřená pevným popruhem, který zdůrazňuje jedinečný charakter tohoto doplňku. Do stylové a praktické tašky se vejdou všechny potřebné drobnosti. Je nezbytností v pánském šatníku. 

Hedvábná kravata
Pánská kravata vyrobená ze stoprocentního hedvábí, které dokonale zdůrazňuje klasický pánský styl. Tato kombinace nejkvalitnějších materiálů s módním vzorem je velmi elegantní.

Pánská peněženka z kolekce Roma
Středně velká pánská peněženka ručně vyrobená z přírodní kůže, pečlivě upravená a dokonale zakončená. Klasický vzhled této peněženky je základním doplňkem každého gentlemana. 

Pouzdro na kreditní karty z kolekce Arizona
Pouzdro na kreditní karty je ručně vyrobené z přírodní kůže, do níž je vsazen erb značky Wittchen. Stylové, ale hlavně velmi praktické. 

Elegantní kapesní placatka z kolekce Arizona
Placatka pokrytá odolnou telecí kůží s jemným leskem je symbolem vkusu a výjimečné kvality. Kapesní placatka je opatřena víčkem připevněným na rukojeti. 

Každý z produktů je elegantně zabalený a připravený na darování. Nadělte kvalitu, řemeslnou zručnost a stylový vzhled značky Wittchen!