Loading color scheme

Vstupte do světa přírodní kosmetiky Zuii Organic se sadou pro zvýraznění přirozené krásy vašich očí

Zuii Bio tužka na oči
Jedinečné složení tužky na oči Zuii Organic zaručuje snadnou aplikaci bez námahy a dlouhotrvající intenzivní barvu. Díky vybraným přírodním minerálům a oxidu železa dosáhne líčení úžasné barevné hloubky – tužka se hodí nejen pro vytvoření klasické oční linky, ale také pro stínování. Díky obsahu certifikovaných bio složek je vhodná i pro nejcitlivější oči, včetně uživatelek kontaktních čoček. Včelí vosk a bambucké máslo zklidňují a vyživují oční víčka.

Zuii Bio tužka na obočí
Dodejte tváři tvar a hloubku pomocí měkké tužky, která má příjemnou nemastnou konzistenci a vydrží opravdu dlouho. Jedinečné složení (obsahuje karnaubský vosk, bambucké máslo, jojobový olej, ricinový olej ad.) kombinuje směs esenciálních olejů a cenných extraktů, takže obočí zůstane vyživené a ochráněné. Díky unikátnímu zkosení tuhy je použití opravdu jednoduché – stačí tužku nanést krátkými tahy ve směru růstu obočí.

Zuii Bio řasenka VOLUME
Nová receptura výrazně zvětšuje objem a hustotu řas – ke klíčovým ingrediencím patří olej z květů růží známý pro své hydratační účinky, výtažek z kopřivy, z květů přesličky i zimolezu a včelí vosk, který bývá ceněn pro svou schopnost stimulovat růst řas. Unikátní složení poskytuje dlouhotrvající intenzivní barvu bez rozmazání.