Loading color scheme

Reserved představuje novou denimovou kolekci

Denimová kolekce RESERVED představuje 6 různých střihů pro ženy a dokonce sedm střihů pro muže. V dámské kolekce najdeme klasické modely jako jsou univerzální džíny rovného střihu, ležérní boyfriend džíny nebo džíny s vysokým pasem a zúženými nohavicemi, kterým se také říká „mom jeans“. Nechybí ani balónové s volnějším střihem přes boky a zúžením u kotníků a dvoje slim džíny s vysokým a nižším pasem. V pánské kolekci dominují spíše volnější střihy, například ležérní džíny s extra širokými nohavicemi nebo džíny rovného střihu ze speciální strečové látky zaručující pohodlí. Zastoupeny jsou i mírně zúžené džíny nebo přiléhavější, a zaujmou také džíny typu mrkváče známé z 80. let v lehce zkrácené délce. Stoprocentní pohodlí zaručují volné džíny „jogger“ s elastickým pasem a charakteristickým žebrováním u kotníku. Pro fanoušky klasických kousků si Reserved připravilo i nejoblíbenější střih „regular“ s nohavicemi rovného střihu, džíny slim se zúženým střihem a nechybí ani skinny džíny.

Novou denimovou kampaň Reserved nafotil Bart Pogoda. Džínovinu zachytil na dynamických analogových snímcích, kde přirozený sluneční svit zdůrazňuje strukturu džínoviny a dává vyniknout všem odstínům džínově modré. Kromě modré barvy jsou v dámské kolekci zastoupeny tóny lila, bílé a černé. Barevná paleta pánské kolekce zahrnuje tóny béžové, šedé, olivové a červenooranžové. Široký výběr kalhot je v pánské kolekci doplněn bundami a košilemi volného střihu. V dámské kolekci najdeme šaty, například košilové nebo minišaty se zvýrazněným pasem a balónovými rukávy. Sukně v mini i midi délce a úzké sukně zdobené knoflíky a vysokými rozparky. A nechybí ani topy s balónovými rukávy nebo špagetovými ramínky, denimové braletky, motorkářská bunda s prošíváním a stále módní bermudy.

Značka Reserved uvádí i denimovou kolekci pro děti
2 Dětské kolekci dominují volnější a pohodlné střihy, které zapadnou do aktivního životního stylu nejmladších. Denimové komplety se nesou v barvách šedé, černé a modré. V kolekci nechybí ani praktické kalhoty s postranními kapsami nebo stylové montérky, které každého okouzlí. Důležitou roli zde hrají detaily: kontrastní a vícenásobné prošívání a roztrhané modely. Oblečení pro chlapce i dívky je praktické se spoustou kapes a jeho největší výhodou je maximální pohodlí.

Kolekce byla navržena v souladu se zásadami #EcoAware. Většina kousků v kolekci byla vytvořena z organické bavlny s certifikáty GOTS nebo OCS. Organická bavlna má mnohem menší dopad na životní prostředí než konvenční bavlna.

Pěstuje se způsobem, kterým se zachovává úrodnost půdy a chrání se tak biodiverzita. Při pěstování se nepoužívají žádná modifikovaná semena, a plodina se tak sklízí podle svého přírodního cyklu bez stimulace růstu nebo umělého urychlení.

Značka Reserved nejen trvá na používání ekologičtějších materiálů ve svých kolekcích, ale také se zavázala, že do roku 2023 bude 100 % továren, kde šije své džíny, pod záštitou programu Eco Aware Production. Takto označené továrny budou pouze ty, které zavedly kvalitativní a ekologické standardy pro snížení spotřeby vody a energie v procesu zpracování tkanin a výroby džínů.

DALŠÍ STYLOVÉ A ZNAČKOVÉ DENIM VÝROBKY NALEZNETE V NAŠEM MÓDNÍM VYHLEDÁVAČI >>