Loading color scheme

Omotejte se půvabnými šperky z lan a provazů

Každý tvůrce z rukodělného online tržiště Fler.cz dodává šperku svůj jedinečný rukopis. Někdo používá jako základ lana z přírodních materiálů, jiný lehounké bavlněné provázky nebo barevné syntetické materiály.

Designová skládačka
Pokud vyznáváte jednoduchost, zkuste jednoduché přírodní lněné provazy od NA.LA.NE. Šperky jsou skvěle kompatibilní: náramky a náhrdelníky mají totiž jednotné magnetické uzávěry, takže je můžete libovolně propojovat. Chcete mít sadu náhrdelníku a náramku nebo dáte raději přednost více barevným variantám?

Teplé kovové odstíny
Jednoduché lano se skvěle doplňuje s výraznými kovovými doplňky. Krásně se na něm vyjímají módní odstíny růžového zlata a hřejivé mosazi.

Metalické stříbro a chladný kámen
K provazům pasují i chladné kovové nebo přímo metalické barvy! Preferujete elegantní doplňky à la ledová královna? Tak to si určitě vyberete!

Zapletené ornamenty
Zapletené do copů nebo různě zauzlované vytvářejí lákavé tvary. Doplněné o jednoduchý korálek nebo originální plastický detail z nich dělají výrazný šperk, který se ale hodí pro každodenní nošení. Pro minimalistky i maximalistky.

Náhrdelníky z provazů nepatří mezi tradiční výbavu, o to jsou zajímavější. Vyzkoušejte je, ale dejte si pozor. Šperky z lan a provazů vás svážou a nepustí!