Loading color scheme

Jarní novinky z obchodu Ornamenti – překrásné šperky z chirurgické oceli

Tyto šperky s vámi zvládnou všechny denní činnosti, nemusíte je tedy nikdy sundávat. Jsou voděodolné, zcela hypoalergenní a vhodné pro všechny typy pleti. Zazáříte v nich i při sportu a nevadí jim ani parfém.
Jsou ve variantách stříbrná (chirurgická ocel) a zlatá barva (chirurgická ocel pozlacená 18k zlatem).

Jakými novinkami si můžete zpříjemnit jarní dny a udělat radost sobě nebo ženě ve vašem okolí?
Třeba pozlacenými šperky z větších ok – náramkem s přírodní perlou Oval Pearl gold a náhrdelníkem Oval Pearl gold, který je ozdoben třemi přírodními sladkovodními perlami.

Další skvělá volba je pozlacený, něžný náhrdelník Clover gold s přívěskem čtyřlístku se 4 drobnými zirkony. Ideální je v kombinaci s většími kruhovými náušnicemi Clover gold, které zdobí stejný motiv.

Zvolíte-li pozlacené oválné náušnice Double Circles gold s přívěskem z menšího oválku s bílými zirkony, máte 2 modely náušnic v jednom. Menší oválek jde z náušnice jednoduše vyvléknout.

Další novinkou jsou dva náhrdelníky. Stříbrný Heart and Arrow silver je decentní šperk s přívěškem srdce a designem šípu, pozlacený Good Life gold je naopak robustnější, výrazný náhrdelník pro odvážné ženy. Oba skvěle doladí váš outfit.

Nebo zvolte elegantní prstýnek Queen silver s bílými zirkony a nepřehlédnutelný náramek s přírodními perlami a bílými zirkony Pearls Zirconia silver, který dodá každé ženě sebevědomí.

MNOHO KRÁSNÝCH A ELEGANTNÍCH ŠPERKŮ VE SLEVÁCH AŽ 32 % NALEZNETE NA STRÁNKÁCH NAŠEHO PARTNERA !!!