Loading color scheme

Kde v Praze najdete ty nejlepší obchody s oblečením pod jednou střechou

Obrovské nákupní centrum na Chodově
V Praze 11 se nachází obchodní centrum Westfield Chodov, které nabízí skvělou příležitost všem, kdo touží po příjemném nakupování v moderním prostředí. Do centra se dostanete pohodlně přímo ze stanice metra Chodov na lince C, popřípadě vlastním autem. To necháte zaparkované v parkovacím domě, jenž je součástí centra. Ve Westfield Chodov narazíte na takové věhlasné značky, jakými jsou například ARMANI JEANS, Bershka, Blažek či Michael Kors.

Nákupy v samém centru města
Dalším vyhlášeným pražským nákupním centrem je OC Palladium Praha, které se nachází na Náměstí Republiky. Na ploše Palladia najdete 180 obchodů a budete si moci nakoupit letní šatník například v prodejnách Calvin Klein, Esprit či Gant. Podobně jako OC Chodov, i Palladium je moderním nákupním centrem, co vám přiroste k srdci.

Proč zvolit obchodní domy?
Ptáte se, proč si nakoupit nové kousky oblečení právě v těchto obchodních centrech? Díky velkému množství obchodů, které můžete za jedno odpoledne navštívit, máte vysoké šance, že si nakoupíte přesně ty kousky, po nichž toužíte. Při online nákupech sice nemusíte opouštět gauč, ale zase nemáte jistotu, že vám zakoupený oděv padne. Navíc, řekněme si to na rovinu: kdo by čas od času nezatoužil po nákupní terapii po náročném pracovním dni? Tradiční chození po krámech vám ani sebelepší e-shop nenahradí.

Vyrazte vstříc rušnému velkoměstu a pořiďte si letní šatník. Vezmete-li s sebou na nákupy kamarádku, můžete si po úspěšných nákupech zajít na oběd, kávu a zákusek. To vše pod jednou střechou.

Zdroj obrázku: RossHelen / Shutterstock.com