Loading color scheme

Nejlepší pomocníci pro maminky

Pro novopečené maminky: Tyčový mixér Bamix SwissLine M200 Colorline, růžový baby pink, 200 W
Novopečené maminky jistě ocení tyčový mixér Bamix, který jim připraví dokonale jemnou stravu i pro ty nejmenší ratolesti. Rozmixuje polévku, propasíruje zeleninu nebo pomůže s přípravou dokonalé kašičky. A až miminko po obědě usne, můžete si s pomocí mixéru vychutnat frappé nebo rovnou váš oblíbený koktejl s ledovou tříští. Díky multifunkčnímu food processoru a víceúčelové nádobě zvládne nejen krémové polévky či omáčky, ale také maso na tatarák nebo nadýchaný sníh do dezertů. Součástí balení je také food processor, nádoba o objemu 1000 ml, stojánek, multifunkční nůž i napěňovací a mixovací nástavec. 

Pro maminky malých jedlíků: Sada 6 skleniček Kilner na dětskou výživu, 190 ml
Ať už se chystáte na výlet, na chatu nebo na odpoledne k vodě, v tašce vám nesmí chybět skleničky britské společnosti Kilner, ve kterých snadno přenesete jakoukoliv svačinku. Sadu tvoří šest sklenic z odolného skla o objemu 190 ml, z nichž každá má silikonové, dobře těsnící víčko v jedné ze třech pastelových odstínech. Součástí balení je také 12 přelepek pro lepší označení pokrmů či zaznamenání data spotřeby. Nádoby můžete dát bez problémů do mikrovlnky, nebo nechat zamrazit a po zkonzumování pokrmu je jednoduše umýt v myčce nádobí. 

Pro maminky roztržitých nešiků: Villeroy & Boch Happy as a Bear sada dětského porcelánu, 3 ks
Děti zbožňují, když se jim po dojedení jídla objeví na dně talíře jejich oblíbený obrázek. S vlastní sadou třídílného dětského porcelánu Happy as Bear s motivem medvídka a mořského světa od německé značky Villeroy & Boch bude každá snídaně, oběd i večeře zábava. Nádobí je svým tvarem a rozměrem uzpůsobeno dětské psychomotorice a díky prémiovému materiálu je odolné vůči poškrábání či zničení. Kdyby se vám však v kuchyni přece jen stala nehoda a talíř, miska nebo hrníček se rozbil, stačí přijít se střepy do jedné z poboček Potten & Pannen – Staněk, kde vám na místě produkt vymění za nový. Záruka na zboží platí dva roky. 

Pro maminky učenlivých předškoláků: Zwilling dětský příbor Jungle
Naučte své děti základům stolování s pomocí dětského příboru Jungle, který je okouzlí hravými motivy zvířátek, a ještě jim padne do ruky jako ulitý. Tradiční německá značka Zwilling myslí svými výrobky na všechny generace. Právě pro ty nejmenší vytvořila jedinečnou kolekci TWIN KIDS, řadu příborů určenou dětem, jež splňuje nejpřísnější kritéria pro bezproblémové a bezpečné stolování. Svým rozměrem jsou příbory dokonale uzpůsobeny velikosti dětské ruky. Hrany jsou zaoblené a nože nemají ostří, o nějž by se dítě mohlo poranit.

Pro maminky aktivních školáků: Dětská lahev SIGG Mumínci Love 0,3 l
Kdo by nemiloval kouzelné mumínky od finské spisovatelky Tove Janssonové, která jim vtiskla podobu bílých chlupatých postaviček, s velkými čenichy a korálkovýma očima, jež si oblíbily děti po celém světě. Pokud jsou i u vás doma tyto kouzelné postavičky vítanými společníky, neměla by vám chybět dětská růžová láhev Sigg s motivem objímající se Ferky a Mumínka. Láhve Sigg jsou vyráběny z jednoho kusu hliníku, kvůli čemuž jsou nejen dokonale vodotěsné a lehké, ale hlavně zdraví nezávadné a bez škodlivých chemikálií (BPA). Vnitřní povrch je ošetřen speciální patentovanou technologií EcoCare, která neabsorbuje žádné pachy ani chutě. Hliník je odolný vůči poškrábání či pádům a při případném promáčknutí se přizpůsobí novému tvaru, zatímco dětský uzávěr je jednoduchý na používání. 

Pro maminky táborníků: Zavírací nůž My first OPINEL VR N°07 Inox, 8 cm
Pokud trávíte volné chvíle s rodinou rádi na zahradě, zpěvem u táboráku nebo sběrem hub, je nejvyšší čas obdarovat vašeho potomka staršího sedmi let svým prvním nožem Opinel. Zavírací nůž z lakovaného dřeva a čepelí z nerezové oceli se zaoblenou špičkou, obsahuje bezpečnostní pojistku ViroBlock. Rukojeti jsou vyráběny z dřeva 95 % pocházejícího z udržitelně obhospodařovaných francouzských lesů. Tato francouzská značka s více než 130 let dlouho tradicí, bude perfektním dárkem pro každého syna či dceru, kterého chcete naučit lásce a pokoře k přírodě.

Pro maminky všech hravých dětí: Forma na bábovku Nordic Ware Hrad, modrá, 2,4 l
Překvapte své děti a upečte jim bábovku, která jim vykouzlí úsměv od ucha k uchu. S formou o objemu 2,4 litru od americké značky Nordic Ware připravíte váš oblíbený dezert v podobě hradu, jenž bude skvělou připomínkou na poslední dovolenou u moře. Zároveň ji můžete využít i jako nápaditý narozeninový dort pro všechny malé prince a princezny.