Loading color scheme

Najděte svůj styl a vyjádřete oblečením svůj názor i individualitu

Najděte svou barevnou paletu
Ve vašem šatníku by mělo dominovat jen několik barev. Díky tomu bude váš šatník snadněji kombinovatelný. Ideální počet jsou asi čtyři základní barvy. Určitě by v něm neměly chybět některé klasické odstíny jako je černá, šedá nebo béžová. Pak přidejte i pár výraznějších barev a nebojte se ani vzorů. Díky tomu bude váš šatník stále praktický, ale originální.

Zapomeňte na trendy
Jistě, i trendy mají v módě své místo, ale zřídka skutečně sluší každému. Raději se řiďte tím, co máte osvědčené a nové trendy do svého šatníku zařazujte jen v případě, že jste si jisti, že k vám skutečně sednou a najdou využití i po jedné sezóně. Nedávno například letěly vtipné ponožky, ale pokud tušíte, že je nemáte k čemu nosit, nemá cenu zbytečně utrácet za pestrobarevné vzory, když je využijete možná jen na spaní.

Doplňky dělají divy
Jakýkoliv outfit pozvednete na novou úroveň, pokud k němu přidáte vhodné doplňky. Navíc to nemusí být nutně jen šperky, ale vhodným doplňkem může být i netradiční kabelka nebo velký klobouk či výrazný pásek.

Buďte odvážní
To, co vás může od ostatních odlišit, je mísení stylů. Velmi neotřele například působí roztrhané džíny s lodičkami nebo vtipná trička k elegantním kalhotám. Vše má ale samozřejmě své hranice a někdy se může stát, že překročíte hranici vkusu. Proto to chce trénink. Nebojte se ale být kreativní a zkoušet, co vám sluší. Jen tak najdete cestu k vlastnímu jedinečnému stylu, který vás bude definovat a udělá z vás módní ikonu, od které se budou lidé inspirovat.

Zdroj obrázku: Krakenimages.com / Shutterstock.com