Loading color scheme

Značka .about leather. s novou kolekcí plnou černé kůže a tepaných křížů

Nová kolekce .be sinful. je pro Barboru Musilovou krokem do světa elegantních kožených doplňků. Svou tvorbu, jindy charakteristickou minimalismem, tentokrát obohatila o odvážnější návrhy. „V případě nové .be sinful. jsem si chtěla zkusit svoje kabelky a ledvinky posunout novým směrem. Skvěle mi k tomu pasovala vášeň jako téma letošního Designbloku. Vznikla tak pro mě na první pohled netypická kolekce. Charakterizuje ji hříšnost, černá kůže a tepané kříže. I tak jsem ale chtěla, aby se jednalo o dobře nositelné kousky, které svým majitelkám budou v šatníku dělat radost opravdu dlouho,“ vysvětluje designérka.

Říjnová kolekce vzniká ručním šitím v minisérii. Novinkou jsou pro .about leather. výrazné zdobné elementy – ručně tepané kříže, které vznikly ve spolupráci se slovenskou šperkařkou Veronikou Ďuricovou alias Dick Wolf. Ty doplňují černou kůži v imitaci krokodýla dodávající punc luxusu a hříšnosti. Kolekce zahrnuje po jedné kabelce a ledvince. Barbora Musilová u každého výrobku dbá na kvalitu jeho provedení, použité materiály a praktičnost. Ani u výstřednější kolekce jako je .be sinful. tak nezapomíná na pro ni zásadní hodnotu – udržitelnost v módním průmyslu.

Tváří kampaně .be sinful. se stala Klára Issová. Jako u minulých kampaní v případě Elišky Křenkové a Jenovéfy Bokové zůstala návrhářka ve vodách své bývalé profese ve filmovém průmyslu. Hereččina přirozená elegance a šarm podtrhují myšlenku celé kolekce. Na fotografiích to zachytila Lucie Vysloužilová v interiéru Nové scény Národního divadla. O styling se postaral Jiří Hofbauer, herečku líčila Ester Tesaříková.