Loading color scheme

Pelargonie, šípek, tea tree. Britská značka Balm Balm představuje své 3 top produkty na nadcházející podzim!

Balm Balm Balzám na obličej Pelargonie
Zjemňující a zvláčňující péče z květů pelargonie! Pelargonie pomáhá tělu bojovat s volnými radikály, je vhodná i při léčbě psoriázy a ekzémů. Pleť je dokonale hydratovaná, vyživená, provoněná povznášející vůní!

Balm Balm Šípkové sérum Malý zázrak
Zázračná výživa pro pleť! Šípkový olej se získává lisováním semínek plodů růže šípkové divoce rostoucí v Chile. Obsahuje nepřeberné množství látek, které mu dodávají vyživující, regenerační a hojivé vlastnosti. Šípkový olej je vhodný zejména pro péči o pokožku obličeje. Díky svým vlastnostem pokožku zvláčňuje, rozjasňuje a je schopen bojovat s neduhy jako jsou  vrásky či pigmentové skvrny. Po lahvičce šípkového oleje můžete sáhnout i v případě, že se na vašem těle nachází jizva, strie, červená skvrna nebo se vám prostě jen nelíbí nejednotný tón pleti. Vitamíny a minerály v oleji obsažené navíc napomáhají vrátit pokožce  pružnost a pevnost.

Balm Balm Balzám na obličej Tea Tree
Oceněn vyznamenáním „Best Budget Buy“ deníku The Independent. Víceúčelový přípravek na problematickou pleť zmírňuje celou řadu drobných potíží, působí antibakteriálně, pleť zklidňuje a hloubkově vyživuje.