Loading color scheme

Až 4 týdny bez chloupků. Dokonale hladké nohy díky přírodnímu vosku z pryskyřice, který předchází podráždění a alergickým reakcím!

Depilace-OliOla Celá procedura z nabídky OliOla Organic Beauty studia, začíná aplikací speciálního přípravku proti zarůstání chloupků: ten pokožku odmastí a připraví na samotný zákrok. Epi-land přírodní vosk z pryskyřice zachytí i velmi krátké, jemné a dorůstající chloupky. Na epilace se specializuje Olga Svobodová, která díky mnohaleté praxi pracuje velmi rychle a téměř bezbolestně. Po epilaci těla či jemných chloupků v obličeji následuje příjemné ošetření vybranými bio rostlinnými oleji, díky nimž je pokožka po zákroku jemná a optimálně hydratovaná.

Filosofie OliOla: Přírodní krása bez kompromisů
OliOla Spa Salon nedělá kompromisy mezi zdravím a krásou. Veškeré výrobky jsou pečlivě vybírány tak, aby kromě funkčnosti byly bez škodlivých chemických substancí. Žádné parabeny, sulfáty, amoniak, umělá barviva nebo aroma, silikony... nic takového v OliOla nenajdete. Vyškolený personál pracuje s přípravky z biodynamicky pěstovaných rostlin a bylin, fair trade surovin, organických extraktů a esenciálních olejů. 90 % přípravků je veganských a samozřejmě netestovaných na zvířatech. Vše krásně voní a je plné výtažků z biodynamicky pěstovaných rostlin a bylin a esenciálních olejů s odkazem na ajurvédskou medicínu.