Loading color scheme

Pura Vida představuje novou kolekci, díky které v létě zazáříte

Nová kolekce Pura Vida je opět založena na celé škále barev, nechybí ale ani černá klasika. Všechny jednotlivé produkty spolu fungují také dohromady. Šaty se dají v chladnějším letním večeru doplnit o legíny, které unese každá kabelka a košili je možné přehodit nejen přes rozpálená ramena na poledním slunci.

„Každou kolekci, kterou navrhuji, dělám tak trochu pro sebe. Vycházím z toho, co se kolem mě děje, čeho mám nedostatek, co mě motivuje, co právě řeší moje kamarádky, jak bych jim mohla pomoci. A není tomu jinak ani u letní kolekce. Začátek roku byl pro mě i celou značku velmi náročný, ale museli jsme se zvednout a jít zase dál. V ten moment vznikla Fénixice, stěžejní design letní kolekce. Každá žena je Fénixice, neustále se zvedáme z popel obohaceny o novou zkušenost. Dalším oblíbeným kouskem jsou legíny Woman. Ty jsem si ušila na míru, pro dny, kdy potřebuji vypadat hodně žensky. Do pasu jsem si ještě vepsala, že jsem božská a poslala legíny ostatním ženám, “ říká Petra Bartoňková aka Petruccya a dodává: „Minulé léto jsem zatoužila mít Pura Vida plavky a vypadá to, že se to letos podaří.“

Šaty VERANO
Dámské šaty VERANO jsou pravou esencí léta nejen díky materiálu, který neškrtí ani neškrábe. Dostupné jsou ve čtyřech  barevných provedeních a skvěle se doplňují legínami nebo mikinou.

Šaty LA VIDA
Šaty LA VIDA hrají všemi barvami a oslní také díky romantickému volánu. Každá nositelka pak ocení také to, že mají kapsy a tak mohou občas vyjít ven jen s klíčema od bytu.

Trička
Klasické tričko s krátkým rukávem je základem šatníku. Tohle má ale navíc prodlouženou délku vzadu, a tak skvěle vyhovuje hlavně dámám, které nerady ukazují zadeček. Skvěle se kombinují s legínami a vytváří tak jeden z nejpohodlnějších outfitů chladnějších letních dnů.

Šortky
Šortky, které vychází z typického produktu Pura Vida – legín. Krása vychází zevnitř a z respektování sebe sama. A v této cestě zaručené pomůžou pohodlné šortky, které se stanou druhou kůží nositelky. Jsou šité z rychleschnoucího materiálu a mají vysoký pas.

¾ legíny
Jedná se o klasické Pura Vida legíny, ale ve zkrácené letní verzi. Ty navrhuje a ručně kreslí brněnská umělkyně Petruccya. Legíny jsou vždy vyráběny jen v limitovaném počtu kusů, aby každá žena měla pocit jedinečnosti.