Loading color scheme

Připravte se na mamutí zážitek! Dolní Morava v létě otevře bobovou dráhu, která v Česku nemá obdoby

Co vás na Mamutí horské dráze čeká? Projedete se tři kilometry skrz les i otevřené pláně. Kochat přírodou se však nejspíš nestihnete. Při převýšení 364 metrů prosvištíte 25 zatáček, z nichž jedna má 360 stupňů a leží ve výšce 12 metrů nad zemí. Přehoupnete se přes 4 jumpy nad lesními cestami a projedete osmičkovou smyčku či podzemní tunel. Dolů zamíříte až ve 30 % sklonu a pojedete rychlostí až 50 kilometrů v hodině. Není však důvod se obávat - Mamutí horskou dráhu zabezpečuje speciální antikolizní systém. Stačí se připoutat a užít pořádnou jízdu!

Vychutnat si však můžete nejenom dechberoucí sjezd. Už cesta na vrchol horské dráhy stojí za to. Vyberte si podle nálady sedačkovou lanovku, nebo dvoumístný bob, které vás vyvezou do výšky 1116 metrů nad mořem. Užijte si výhled do horské krajiny a třeba se rozhodnete chvíli se zdržet. V takovém případě můžete vystoupat ještě o něco výš na Stezku v oblacích. Objevit zdejší krajinu můžete na speciálních horských koloběžkách. A prozkoumat tajemné podzemí vám umožní Stamichmanova štola, jíž vás provede speciální aplikace se zábavnou hrou nejen pro vaše ratolesti.

Vydejte se za letním dobrodružstvím na Dolní Moravu! Dopřejte dětem prázdninový zážitek, na který nezapomenou, a své rodině vzpomínky do společného alba.