Loading color scheme

Probuďte v sobě jarní sílu spolu s přírodou Dolní Moravy a dopřejte si unikátní wellness nebo animační programy pro děti

Okuste na vlastní tělo nový koncept wellness okořeněný přísadami z překrásné krajiny Dolní Moravy. Vyberte si rituál s horskými bylinami, díky kterému nasytíte tělo pečujícími látkami a dopřejete odpočinek hlavě. Zažijte peeling horskou solí, jíž jde v patách razítková masáž solnými měšci, díky které hluboce pročistíte tělo. Dopřejte si medový rituál doplňující výživu a energii pomocí kombinace masáží a zábalů. A rozpusťte své starosti a tíhu všedních dnů v rituálu řeky Marahwe. Užít si čas relaxace ve wellness můžete navíc samostatně nebo jako celá rodina.

V době vašeho odpočinku se o děti postarají zkušení a empatičtí animátoři. Připravená je řada programů pro všechny hosty - od těch nejmenších až po teenagery. S horským duchem Stamichmanem poodhalí malí návštěvníci příběh času, seznámí se s dávnými obyvateli Dolní Moravy - s mamuty, poznají tajemství mramoru, vyrobí si vlastní čokoládové pralinky a nebo se seznámí s kouzly děda Peruna.

Díky animačním programům mohou děti budovat svůj vztah k přírodě. Poznají a prozkoumají například bylinkovou zahrádku víly Mateřídoušky, která leží na horské louce nedaleko hotelu Vista. Patnáct léčivých bylinek obklopených stromy a keři typickými pro krajinu pod Králickým Sněžníkem představí svým malým hostům víla Mateřídouška osobně. Děti si vyzkouší zahradničení, seznámí se s léčivkami všemi smysly a porozumí síle přírodního zdraví. V rámci dalšího animačního programu si vyrobí svou vlastní vůni ze stoprocentních přírodních éterických olejů. Seznámí se s životem ve včelích úlech včelky Andělky. V opravdových včelařských oblecích navštíví děti úly s včelami, které obletují horské stráně, opylují rostliny a poskytují tak lidem úrodu. Kromě ochutnávání medových dobrot si děti vyzkouší také tvořit výrobky z vosku.

Od zábavných ranních rozcviček, přes vodní radovánky, dětský spa salón až po večerní čtení pohádek, animace jsou k dispozici po celý den. A pokud si budete chtít dopřát skvělou gastronomii hotelu Vista bez obav o své ratolesti, stačí si objednat hlídání. Společně pak můžete dostatečně odpočatí a plní chuti sdílet další zážitky v hotelu i na svazích okolo.

Přijeďte společně čerpat sílu z krajiny, která má rozmanitou minulost, jíž procházejí horští duchové nebo mamuti. Zažijte rodinnou pohodu, při které si přijde na své opravdu každý. Rezervujte si svůj pobyt ve Wellness hotelu Vista.