Loading color scheme

CCC rozšiřuje sortiment o nové exkluzivní kožené značky

Kožená obuv byla v obchodech zatím zastoupená prémiovou značkou Lasocki. K ní teď přibyly nové řady dámské a pánské kožené obuvi. „Naši zákazníci si koženou obuv velmi oblíbili a chceme novou řadou za atraktivní ceny vyjít vstříc všeobecné poptávce,“ říká Roman Puchala z CCC.

Pro dámy je určena značka Quazi, která se dříve objevovala ve vlastní síti prodejen – nyní je za velmi přijatelné ceny k dostání exkluzivně v prodejnách CCC. V kolekci naleznete široké spektrum obuvi od originálních sportovních tenisek až po elegantní lodičky.

Pro ženy je určená také oblíbená polská značka BUT S s dlouhou tradicí a módními střihy. Je určena všem ženám, které miluji vysokou eleganci. V kolekci převládá obuv v praktických černých a šedých tónech. Vhodná pro ženy, které vyznávají business eleganci.

CCC nezapomněla s nabídkou kožené obuvi ani na pány, pro ty je zde připravena řada bot OTTIMO – pánská značka kožené obuvi za atraktivní ceny. Ta nabízí kvalitně zpracované polobotky pro každodenní nošení.

Kolekce nových značek QUAZI a BUT S bude dostupná ve vybraných prodejnách CCC. Značku OTTIMO najdete ve všech prodejnách CCC.

Podívejte také na další zajímavé značky a kožený sortiment.

{phocagallery view=category|categoryid=1996|limitstart=0|limitcount=0}