Loading color scheme

Kosmetika pro chladné zimní a podzimní dny

Balzám na rty s vůní jahod značky Einseifer
Vynikající balzám na rty vyrobený z ryze přírodních ingrediencí s nádhernou vůní jahod, která vydrží dlouho. Obsahuje bambucké máslo, olej z mangových semen, kokosové máslo a včelí vosk. Krásně zjemňuje a vyživuje citlivou pokožku rtů. Používejte pravidelně, aby vaše rty byly vyživené, jemné a voňavé. Má speciální "klik-klak" uzávěr, takže se neotevře. Vyrobeno v Německu přímo pro náš e-shop.

Balzám na rty značky Helan
Zvláčňující tyčinka na rty z řady Linea Dolcezza italské značky Helan. Obsahuje včelí vosk, propolis, bio bambucké máslo, bio olivový olej, slunečnicový olej, bio mandlový olej, tedy prvotřídní ingredience, které skvěle pečují o pokožku. Chrání před vysoušením, větrem, zimou a sluncem, u moře, ve městě i na horách. Každodenní používání vám zaručí sametově hebké rty. Blahodárně působí i při problémech, jako jsou popraskané rty, koutky či opary.

Krém na ruce v bio kvalitě s bambuckým máslem a růžovým olejem značky LaSaponaria
Výživný a regenerační krém pro suché a popraskané ruce. Základem krému je bambucké máslo v bio kvalitě, které dokonale hydratuje a regeneruje velmi suchou a namáhanou pokožku, zjemňuje ji a zvláčňuje. Dále obsahuje extrapanenský olivový olej, arganový olej, gel z aloe vera a pšeničné proteiny, vše rovněž v bio kvalitě. Vzácné esenciální oleje z růže a růžového dřeva dodávají krému krásnou a jemnou vůni a zároveň chrání kůži před nepříznivými vnějšími vlivy, jako je chlad, vítr, voda nebo mycí prostředky. Pokožce dodává jas a jemnost.

Krém na ruce s včelím voskem značky Helan
Ochranný zvláčňující krém na ruce z řady Linea Dolcezza značky Helan má příjemnou a neotřelou vůni medu. Složení krému podporuje výživu pokožky a chrání ji proti popraskání a zarudnutí. Ochrana - Bariérový efekt: díky přítomnosti včelího vosku a bambuckého másla, které na pokožce vytvoří „tenké ochranné rukavice", zabraňuje přímému kontakt s vnějšími vlivy. Uklidňuje: díky jedinečným vlastnostem extraktů z tymiánu, bohatého na fruktózu, glukózu, vitamíny a minerály, a také oleje ze sladkých mandlí a hroznového oleje, které jsou prověřeny staletími používání v přírodní kosmetice a jsou také potvrzené nedávno zveřejněnými vědeckými studiemi. Čisticí efekt: působením esenciálních olejů z tymiánu a citronu se pokožka se zabraňuje vysoušení a popraskání pokožky, která je tak jemná a zářící. Snadno se vstřebává bez zanechání stopy mastnoty.

Krém na obličej s arganovým olejem Erboristica značky Athena´s
Pleťový krém s arganovým olejem a kyselinou hyaluronovou z řady Erboristica značky Athena´s na suchou i citlivou pleť. Díky kombinaci účinných anti-age látek výrazně bojuje s příznaky stárnutí, zlepšuje pleťovou strukturu a tak vyplňuje drobné vrásky. Arganový olej zajišťuje hloubkovou hydrataci pokožky, úspěšně bojuje proti vráskám, proti volným radikálům, působí přímo na tvorbu kolagenu a elastinu, zlepšuje okysličení a obnovu buněk. Kyselina hyaluronová je vysoce hydratační a má účinný antioxidační účinek a extrakt z ginkgo biloby posiluje a stimuluje krevní oběh.

Výživný krém na obličej značky Helan
Krém pro extra výživu namáhané pleti má hutnou konzistenci a díky aktivním složkám obnovuje pleť do hloubky. Ideální k použití na noc, ale i pro den pro velmi suchou a dehydrovanou pleť. Díky těmto zjemňujícím a výživným složkám dostane pleť potřebnou dávku hydratace a obnoví se její poškozená struktura. Při pravidelném používání bude pleť mladistvá a zářící. Aktivní látky: Šťáva z aloe vera, výtažek z měsíčku, vitaminy A, B5, C a E přírodního původu, esenciální aminokyseliny a minerální soli (vápník a magnesium), olej z mučenky, avokádový a růžový olej, bambucké máslo a včelí vosk - vysoké hydratační, výživné a ochranné vlastnosti.

{phocagallery view=category|categoryid=1288|limitstart=0|limitcount=0}