Loading color scheme

Vyzrajte na zimu s elegancí a úpletem

Pokud patříte mezi takzvané zmrzlíky, kteří mají neustále studené ruce a je jim pořád zima, určitě si zamilujete oblečení ze silného vlněného úpletu. Na tomto materiálu oceníte kromě hřejivosti také to, že drží tvar a nevytahuje se. „Mám ráda ženské střihy, které podtrhnou postavu. Ani v chladném počasí tak nemusíte chodit zabalená v neforemných svetrech. Při výběru střihu je třeba vědět, co je vaší předností a na které partie naopak nechcete tak úplně upoutávat pozornost," radí Gábina Páralová.

Zajímavě řešený límec například opticky rozšíří ramena, čímž vyrovná případné větší boky. Pak už stačí jen zvýraznit pas pomocí zavazovacího pásku a sexy silueta přesýpacích hodin je na světě.
Nápaditý zavinovací střih, elegantní lehce zlatavá barva, hřejivý úplet – co víc si na zimu přát? V kombinaci s úzkými kalhotami nebo pouzdrovou sukní nemůžete šlápnout vedle.

Ani v zimě se nemusíte vzdát šatů. Stačí jen přizpůsobit materiál aktuálnímu počasí. Tyto červené úpletové šaty s krátkým rukávem můžete i vrstvit – černé triko s dlouhým rukávem pod nimi bude vypadat elegantně. A vaše babička by určitě podotkla, že vám alespoň nebude „táhnout" na záda.

{phocagallery view=category|categoryid=1266|limitstart=0|limitcount=0}