Loading color scheme

Kaki Persimon Bouquet – „Pokrm bohů“ - ovoce, které posílí vaši imunitu

Jeho velkou výhodou je jeho pohodlná konzumace. Kaki Persimon Bouquet se snadno loupe a krájí. Díky sladké, pevné oranžové dužině bez peciček a jadérek je to skutečný poklad pro vaši kuchyni: využijete jej na mnoho způsobů při přípravě salátů, omáček, hlavních jídel, dezertů a zavařenin. Výborné je i sušené kaki. Za vyzkoušení určitě stojí cheesecake, kam 4 ks kaki Persimon Bouquet nastrouháte. Hodí se ale i do slaných pokrmů. Pokud se chystáte připravit vepřovou panenku, můžete z těchto plodů uvařit omáčku a podávat ji k masu spolu s bramborami. Rázem se tak tento tradiční pokrm posune o několik úrovní výš.

Kaki Persimon Bouquet se vyznačuje skvělou výživovou hodnotou s vysokým podílem vlákniny, vitamínů a minerálních látek. Persimon Bouquet je sezónní ovoce, sklízí se během září a října, a momentálně je tedy nejvhodnější doba pro jeho vyzkoušení. Díky vysokému podílu vitamínů, vlákniny a minerálů (vitamin A a C, draslík, vápník, hořčík, fosfor, železo, mangan) vám nyní na podzim pomůže posílit váš imunitní systém a metabolismus. Pomáhá i při stresu, nervozitě a únavě. Působí blahodárně na vývoj plodu a je tedy velmi vhodný pro těhotné ženy.

Každému plodu je během sklizně věnována extra péče a jsou dodržovány všechny předpisy o kvalitě. Sklízí i balí se výhradně ručně. Jedině tak je možné sklizené ovoce označit za kaki Persimon Bouquet schválené regulačním orgánem. Díky tomu si můžete být jisti, že každé kaki s etiketou Persimon Bouquet prošlo těmi nejpřísnějšími kontrolami. Kaki Persimon Bouquet si můžete vychutnat během podzimu – od poloviny října do Vánoc.

Plody Kaki Persimon Bouquet jsou k dostání např. v obchodní síti Kaufland, Billa a v kamenných maloprodejnách. Cena se pohybuje od 12 – 18 Kč za kus.

{phocagallery view=category|categoryid=1265|limitstart=0|limitcount=0}