Loading color scheme

Ideální dárek pro sportovce - fotbalistu?

Kromě povrchu, na kterém Váš fotbalista nejčastěji hraje, vybírejte i dle velikosti a podle úrovně vaší hry, cena samozřejmě hraje také svou roli. Na velikosti záleží a v kopačkách obzvlášť. Ceny kopaček se pohybují od 500,- do 5500,- Kč. Pro začínající a mladší hráče se dají pořídit kvalitní kopačky do 2000,- Kč, oblíbené značky jsou například Adidas TORRA III TRX HG J nebo Nike.

Další důležitou částí oblečení pro fotbalového nadšence je dres. Nejlépe dres oblíbeného týmu např. dres Manchester United. Kvalitní dres je základním oblečením při každém sportu. Důraz na slovo kvalitní je zde na místě. Kvalitní dres musí odpovídat hned několika důležitým parametrům. Na prvním místě je opět důležitá velikost aby dres na majiteli správně padnul. Další neméně podstatný aspekt dresu je materiál. Dres musí v ideálním případě odvádět pot a nesmí docházet k zapaření - musí jak se říká dýchat. Materiál dresu musí také vydržet časté praní a tudíž by měl být také pevný. Nejčastějším materiálem pro tvorbu dresů proto bývá 100% polyester. Pro opravdovou radost z dárku se dá na dres vyšít či nažehlit i jméno Vašeho fotbalisty.

A poslední tip na dárek pro sportovce by mohlo být nabití svalové hmoty, aby vydrželi co nejdéle na "place". Samozřejmě, že nejlepší cesta k získání svalů a síly je cvičení a trénink. Avšak například gainery od fitexpres.sk nabízejí možnost dopomoci tomuto cvičení a tréninku. Jedná se o sacharidové přípravky s menším obsahem bílkovin a větším obsahem sacharidů a cukrů. Ideální pro sportovce, kteří nemají příliš svalové hmoty a chtěli by čistým způsobem nějakou hmotu nabít.

Věříme, že již nezaváháte a vyberete ten správný dárek.