Loading color scheme

Ladislav Špaček se stal tváří pánské řady kosmetiky Dr. Entner

„Součástí etikety a pravidel slušného chování je také to, jak o sebe lidé dbají. Kosmetika a péče o pleť by tak neměla být jen výsadou žen, ale i nás mužů. Nejedná se přitom o žádnou zženštilost, ale o pocit čistoty, svěžesti a mladistvější pleti. Kosmetiku Dr. Entner jsem si vybral pro její skvělé účinky, ryze přírodní složení a také na základě úspěchů a zkušeností lékaře Michaela Entnera nejen u nás, ale především v zahraničí, " uvedl spisovatel, novinář a pedagog Ladislav Špaček.

„Čím dál více mužů začíná chápat, že tím, že o sebe dbají, že používají toaletní vody, nosí čisté oblečení a boty, nepůsobí dobře jen na svoje okolí. Prospívají tím hlavně sami sobě. Správně upravený muž je sebevědomý, otevřený a vstřícný k okolí. A pokud takto působíte, máte ve společnosti zaručený úspěch. Lze to říci i takto: muži, kteří o sebe dbají, jsou společensky úspěšnější – to jak v obchodu, tak například i u opačného pohlaví," dodal Ladislav Špaček.

Kvalitní kosmetika již dávno není jen výsadou žen. Stále častěji ji vyhledávají také muži, kteří se zajímají o to, jak vypadají a jak působí na své okolí. Nejedná se přitom o žádné zženštilé typy, ale o muže, jenž dávají přednost pocitu čistoty, svěžesti a mladistvé pleti.

„Mužská pleť je na rozdíl od té ženské silnější, odolnější a více elastická. Přesto ale rozhodně není imunní vůči stárnutí a vyžaduje pravidelnou péči. Naše přípravky navrátí pokožce svěží a mladistvý vzhled, vyplní mimické vrásky a intenzivně pleť hydratují. Obrátit by se na nás měli i muži s problematickou pletí. Naše kosmetika je účinná v boji s akné, vyrážkami i ekzémy," sdělil MUDr. Michael Entner a dodal: „Náš salón nenabízí jen možnost nákupu jednotlivých kosmetických přípravků, ale také profesionální ošetření pleti pro pány. U nás takové služby ještě na rozdíl od zahraničí nejsou zcela běžné. Jedná se však o moderní trend péče o zdraví. Pozitivem procedury je také odpočinek, jenž spoustě mužům přijde vhod například mezi pracovními jednáními."

{phocagallery view=category|categoryid=1019|limitstart=0|limitcount=0}