Loading color scheme

Přírodní dekorativní kosmetika Helan

Všem těm, kdo trpí alergií na chemické složky v dekorativní kosmetice nelze než doporučit vyhnout se té běžně dostupné a zaměřit se na produkty přírodní. Ty jsou bez umělých barviv a parfemací, bez ropných derivátů a bez dráždivých třpytek - zato obsahují čisté rostlinné oleje a barviva přírodního původu, která pleť nejenže během nošení nedráždí, ale zároveň ji i vyživují. Zárukou u eko přípravků je i to, že nejsou testované na zvířatech a jsou tedy šetrné nejen k pleti, ale i k životnímu prostředí. Což je další bonus, který o používání bio produktů přesvědčuje čím dál více i ty ženy, které netrpí alergiemi.

Proslulá italská značka HELAN nabízí ucelenou řadu dekorativní kosmetiky v přírodní kvalitě. Některé produkty nesou certifikát bio. Kolekce zahrnuje podkladové krémy, kompaktní pudr, „all-over" použitelný jako stíny, tvářenka i tužka na rty, řasenku, tužky na oči a rtěnky.

Dekorativní kosmetika značky Helan zaručuje nejen zdravotní nezávadnost a netestování produktů na zvířatech, ale také ryze přírodní složení produktů. Produkty neobsahují: ingredience živočišného původu, ropné deriváty (vazelína, parafin, minerální oleje), lanolin, SLS, SLES, ani konzervanty a parabeny (výjimkou je ve vzácných případech sorban draselný a několik dalších konzervantů, které jsou povoleny veškerými protokoly bio certifikace). Produkty jsou testovány na nikl, chrom a kobalt. Nejsou testovány na zvířatech. Produkty Helan nesou označení Stop ai test su animali (Stop testům na zvířatech) s logem králíčka a vybrané také logo ICEA – což je italské označení pro eko a bio kosmetiku.

Přehled produktů

Řasenka
Řasenka v intenzivní černé díky precizně tvarovanému štětečku nabarví řasy, aniž by je slepila, a krásně je vymodeluje do svůdného pohledu. Je vhodná i pro ty nejcitlivější pokožky i pro ty z vás, kdo nosíte kontaktní čočky. Obsahuje aktivní extrakty z meduňky, lípy, sezamový olej, mandlový olej, D-Panthenol a vitamin E, takže vaše řasy budou nejen oslnivé, ale během dne dostanou také intenzivní zjemňující péči. Před použitím protřepejte a po použití důkladně uzavřete.

Bio černá tužka na oči Kajal
Černá tužka na oči v bio kvalitě obsahuje aktivní extrakty z meduňky, lípy, sezamový olej, mandlový olej, D-Panthenol a vitamin E, které zvláčňují pokožku. Díky bio složení je vhodná i pro ty nejcitlivější pokožky. Díky jemné konzistenci a měkké tuze lze lehce rozmazat - k tomu poslouží i houbička na druhém konci tužky.

Podkladový krém
Dobře roztíratelný make-up vytvoří na pleti rovnoměrný a hebký film, který zakryje nedostatky pleti, póry či kruhy pod očima. Díky svému lehkému a přírodnímu složení však póry neuzavírá a pokožka může stále dýchat a je vzdušná. Make-up dodá pokožce snědou barvu, příjemnou vůni a navíc obsahuje sluneční filtry, takže budete i přes den chráněná proti slunečnímu záření.

Bio all over
Jedinečný multifunkční produkt pro nalíčení tváře, rtů a očí. Oceníte jej určitě, pokud máte rádi jednobarevné sladěné líčení a samozřejmě i pokud nechcete používat příliš mnoho produktů. Inovativní produkt krémovo-pudrové konzistence se skvěle roztírá a má jemnou cihlovou barvu. Hodí se jako tvářenka, oční stíny i tužka na rty (pro tento účel použijte jemný navhlčený štěteček). Obsahuje slunečnicový a jojobový olej, včelí vosk, vitaminy A a E a sluneční filtry. Pleť nejenže zkrášlí, ale také o ni díky svému složení v bio kvalitě skvěle pečuje.

Bio kompaktní pudr
Bio dekorativní kompaktní pudr z řady dekorativní kosmetiky značky Helan. Dokáže vše, co se od pudru očekává, a díky svému bio složení ještě něco navíc! Vytónuje rysy obličeje, sjednotí barvu vaší pleti, zabrání lesknutí pleti po dlouhé hodiny, ultra lehká textura perfektně přilne k pleti a zajistí jí dokonalý a dlouhotrvající matný vzhled. Sametově hebká textura se lehce nanáší přiloženou houbičkou a zanechá vaši pokožku jemnou, hladkou a příjemně provoněnou.

Bio rtěnka
Rtěnka v bio kvalitě obsahuje zvláčňující ingredience, které pečují o rty, vyživují je a zároveň jim dodávají příjemnou olejovou konzistenci: arganový, jojobový a slunečnicový olej, kyselinu hyaluronovou, bambucké máslo a včelí vosk, dále také vitaminy C a E. Vše přírodního původu, stejně jako barviva, která pocházejí z přírodních pigmentů, jež navíc dodávají rtům UV ochranu. Rtěnku můžete bez obav použít také jako tvářenku: stačí aplikovat jeden až dva tahy rtěnkou na lícní kosti a rozetřít dle potřeby.

{phocagallery view=category|categoryid=946|limitstart=0|limitcount=0}