Loading color scheme

V BUNDĚ CANADA GOOSE SE MŮŽETE ZIMĚ VYSMÍVAT

Své o tom ví i zpěvák Karel Gott, který se nedávno na své facebookové stránce pochlubil pánskou parkou Chateau, v níž se vydal odklízet sníh.

TIP PRO DÁMY

Dámská parka Montebello se hodí do města i do přírody. Stylové manžety i funkční kožešinka na kapuci jí dodávají punc elegance. Suverénně vás zahřeje až do -20°C. Pokud si zapomenete rukavice, zahřejí vás vnější kapsy bundy, které jsou lemované fleecem. V teple bude i váš mobilní telefon nebo MP3 přehrávač díky dvěma vnitřním kapsám.
Cena 16 490 Kč

TIP PRO PÁNY

Stylová pánská parka Chateau s odolností až do -25°C vás před chladem ochrání díky výplni z kvalitního kachního peří. V odnímatelné kapuci lemované kožešinou vás nebude rušit nepříjemný mrazivý vítr. Samozřejmostí jsou vnitřní i vnější kapsy kam můžete schovat váš MP3 přehrávač a mobilní telefon. Dvoucestný zip je překrytý pevnými manžetami, které brání prostupování chladu.
Cena 17 490 Kč

TIP PRO BEZNADĚJNÉ MILOVNÍKY TEPLA

A pro ty kdo neradi vrství oblečení je tu speciální bunda, která si určitě zaslouží titul nejteplejší bundy na téhle planetě: Snow Mantra.
Je vyplněná husím peřím, které má jedinečné izolační vlastnosti a technicky je vyladěná do posledního detailu. Ochrání vás i při teplotách pod -30°C.
V pánském provedení je nyní exkluzivně k dostání v pražské pobočce
Rock Point Perštýn.
Cena 34 990 Kč

{phocagallery view=category|categoryid=933|limitstart=0|limitcount=0}