Loading color scheme

Designové termosky Stelton oživí každou letní oslavu

Vybírat můžete z nepřeberného množství barev a provedení. Kovový vzhled si zamilují milovníci nadčasového a funkčního designu. K dostání jsou měděné, mosazné a nerezové termosky. Pokud do své kuchyně hledáte spíše pestrobarevný designový doplněk, zaměřte se na termosky Stelton z ABS plastu. U těch se sezónní barvy inovují dvakrát ročně a momentálně je k dispozici např. pistáciová, limetkově zelená nebo tmavě růžová.

Termosky mají perfektní termoregulační schopnosti, takže si přímo říkají o využití na letní party. Teplotu nápoje udrží neuvěřitelných čtyřiadvacet hodin. Uvařte čaj, ochuťte jej čerstvou mátou a třtinovým cukrem, zasypte kostkami ledu a z termosky podávejte jako dokonale osvěžující drink. S trochou bílého rumu lze snadno vytvořit i „dospěláckou" variantu tohoto domácího ledového čaje.

Každé balení obsahuje kromě patentovaného výkyvného víčka k běžnému použití i přepravní víčko. To má vynikající těsnící vlastnosti a zabrání tak úniku tekutiny z termosky při cestování. Vy díky tomu můžete své doma připravené drinky, ovocné smoothies nebo mléčné koktejly nabízet i na piknicích v přírodě. Dostupné jsou dvě velikosti - 0,5 l a 1 l.

Klasický tvar dnes již designové klasiky, vysoké termosky Stelton, navrhl Erik Magnussen a získal několik designových ocenění. Novinkou je od loňského roku model Kontra, jehož autorem je Troels Seidenfaden. Svým tvarem připomíná džbán a je k dostání v leštěné nerezové oceli. Tento materiál termosce propůjčuje vysoce lesklý zrcadlový vzhled. Spolu s elegantními tvary vytváří dokonalý příklad dánské moderny a čistého severského designu.

Kromě těchto vysoce kvalitních termosek nabízí značka Stelton i další pomocníky do kuchyně. Zakoupit můžete i vakuové filtrační konvice Stelton, díky kterým si vychutnáte čistou přírodní vodu. Konvice obsahují filtry Brita, které snižují uhličitanovou tvrdost vody a odstraňují z ní nečistoty. Dále jsou v nabídce firmy Stelton čajové konvice, tlakové kávovary French Press, ale i svícny nebo vázy.

{phocagallery view=category|categoryid=1150|limitstart=0|limitcount=0}