Loading color scheme

Jak v létě nosit šperky? Nápady pro odvážné i milovnice elegance

Bohémský styl
Letos je velmi populární bohémský styl – a to jak v módě, tak také ve špercích. K jemné rozevláté halence nebo zavinovacím šatům nejlépe vyniknou například stříbrné šperky osázené paletou různých barevných kamínků. Podle barev vašeho outfitu můžete volit například populární citrín, smaragd, safír nebo ametyst. Svůdný výstřih doladí hluboký náhrdelník a pozornost k vašemu krku zase přitáhnou visací náušnice.

Elegantně a stylově
Na nějakou významnější příležitost se hodí obléct dlouhé šaty a doplnit je výraznějšími šperky, které však stále nepůsobí těžce nebo okázale. Tuto službu perfektně splní šperky z růžového zlata, které je v poslední době stále populárnější. Působí totiž luxusním dojmem, ale na rozdíl od klasického zlata není tolik okázalé a dodává mladost a svěžest. Sáhněte třeba po třpytivých náušnicích a k tomu přidejte například jemný řetízek či náramek, který vašemu outfitu dodá ten pravý lesk.

Bláznivě a divoce
Nebojte se trochu odvázat a ozvláštnit svůj šatník náloží barev a výrazných doplňků. Zkuste například velké a nápadné prsteny nebo několik řetízků s barevnými kamínky. K tomu klidně zvolte náušnice z jiného kovu a máte postaráno o velmi nápaditý a originální outfit, který nikdo nepřehlédne. Netradiční šperky má nabídka Coeur de Lion, kde si vybere každý, kdo chce vystoupit z davu a nosit něco kreativního. Takto výrazné doplňky se samozřejmě nedají nosit každý den, ale pokud se zrovna chystáte na party, rozlučku se svobodou nebo podobnou příležitost, budou výrazné šperky rozhodně skvělou volbou, jak na sebe přitáhnout pozornost a cítit se výjimečně.

Zdroj obrázku: Olexandr Panchenko / Shutterstock.com