Loading color scheme

Česká značka chytrých triček CityZen® pokračuje v úspěšné kampani na Hithitu – cílem je výroba revolučního antibakteriálního spodního prádla a Merino trik

„Unikátní úprava, kterou jsme vyvinuli a která z obyčejné bavlny dělá neobyčejný materiál, má obrovské možnosti využití. Byla by škoda o ně svět připravit,“ shodují se zakladatelé české značky CityZen® Martin Burkoň, Pavel Hrstka a René Němeček.

Díky unikátní technologii CityZen® na spodním prádle není vidět žádná vlhkost. Opravdu ani kapička. Stejně jako trika CityZen z vnitřní strany silně sají, rychle schnou a jsou perfektně prodyšné. Dalším vítaným efektem je schopnost aktivně ničit bakterie, takže jsou odolné vůči zápachu. A to opravdu dlouho. Boxerky i kalhotky jsou ušity v České republice z pleteniny, kterou tvoří z 95 % prémiová bavlna a z 5 % Elastan. Jsou úžasně pohodlné, promyšlené do každého detailu a skvěle padnou.

Aktuální crowdfundingová kampaň CityZen® na Hithitu běží pod motivující výzvou: Pojďte s námi do boje proti poslední kapce! Přispěvatelé za své peníze získají nejen příjemný pocit z podpory lokálního výrobce a výborného nápadu chytrých českých hlav, ale také některou z atraktivních odměn. Například trenky, kalhotky, trika či polokošile CityZen za zvýhodněné ceny, speciálně sestavené balíčky produktů. Připraveny jsou i autentické zážitky s CityZen®, jako grilovačka, včelaření nebo výlet na motorce.

DALŠÍ STYLOVÉ PÁNSKÉ BOXERKY NALEZNETE I V NAŠEM MÓDNÍM VYHLEDÁVAČI >>