Loading color scheme

Niche parfémy Nicolaï v interiérech: Designové svíčky, difuzéry i pokojové vůně dotvoří atmosféru v každé místnosti!

Vůně nás provázejí celý život, dokáží změnit naše nálady i dotvořit atmosféru každé slavnostní příležitosti, ale i pokoje či pracovny. Francouzská značka niche parfémů Nicolaï, špička parfumérského řemesla, ve svém sortimentu nabízí řadu interiérových designových svíček, difuzérů a pokojových vůní. Filosofie přitom zůstává stejná: Raw ingredience nejvyšší kvality jsou zásadní. Vybírány jsou jen ty nejlepší přírodní složky, což zaručuje neotřelé a sofistikované parfémové kompozice.

Interiérová vonná svíčka Nicolaï Maharadjah
Maharadjah je rafinovanou kombinací levandule a santalového dřeva, obohacenou o vůni pačuli a vanilky. Maharadjah od značky Nicolaï je nepostradatelným doplňkem vašeho domova. 

Vonný difuzér Nicolaï Maharadjah
Tato interiérová vůně od značky Nicolaï je nezbytným moderním doplňkem vašeho domova. Pomocí přírodních ratanových stébel dochází k jemnému uvolňování vůně do prostoru a navození příjemné atmosféry. Maharadjah je rafinovanou kombinací levandule a santalového dřeva, obohacenou o vůni pačuli a vanilky. 

Interiérová vůně Nicolaï Maharadjah
Maharadjah je rafinovanou kombinací levandule a santalového dřeva, obohacenou o vůni pačuli a vanilky. Tato interiérová vůně od značky Nicolaï je ideálním doplňkem vašeho domova. 

Hodnoty Nicolaï
Nicolaï Parfumeur-Createur patří k ceněným parfémářským značkám s bohatou historií, která má ve světě velké množství příznivců a těší se úspěchu nejen ve své domovské Francii. Nicméně když značku Nicolaï v roce 1989 Patricia de Nicolaï a její manžel Jean-Louis Michau zakládali, šlo o velice odvážný krok. Parfumérský průmysl se vyvíjel a vytváření parfémů bylo do té doby výhradně doménou mužů... 

Nicolaï propojuje celý proces mezi vytvořením parfému a jeho výrobou, od nákupu raw ingrediencí až po prodej ve vlastních obchodech Nicolaï. A právě raw ingredience nejvyšší kvality jsou pro Patricii dodnes zásadní. Základem jsou vždy jen ty nejlepší přírodní složky, jako například indonéské pačuli nebo esence z turecké růže. Výroba Nicolaï: 100 % French!