Loading color scheme

ZACHRAŇTE PO LÉTĚ SVOU PLEŤ A VLASY! VSAĎTE NA PŘÍRODNÍ PÉČI Z BIOPLACE.CZ

Zázraky se bohužel nedějí přes noc, a tak budete muset pro kýžený efekt dbát především o pravidelnost. Blíží se však podzim, období typické pro všemožné detoxikace, proč tedy nezkusit právě každodenní rutinu v péči o pleť a vlasy jako očistu vašeho vzhledu?

To, co teď nejspíš pořádně trápí vaše tělo, je dehydratace. Přestože už možná znovu dodržujete pitný režim, pleť i vlasy potřebují trochu víc. V Bioplace.cz jsme pro vás vybrali 3 top produkty, díky nimž se vám podaří dostat svůj vzhled opět pod kontrolu. Pomohou vám především přírodní ingredience s vysoce hydratačními schopnostmi, jako je kokosový, avokádový a mandlový olej, pšeničný protein a panthenol!

CALTHA Růžový krém
Růžový krém bude nejlépe vyhovovat suché až velmi suché pleti. Obsahuje mandlový olej bohatý na proteiny, vitamin A a avokádový olej, jenž podporuje obnovu a regeneraci buněk a obsahuje vitamíny A, D, E (silný antioxidant). Oba dva oleje jsou obzvlášť vhodné pro suchou, citlivou a zanícenou pokožku. Další částí krému je bambucké máslo, které poskytuje úžasné hydratační účinky a dále pomáhá kůži obnovovat její přirozenou funkci.

HERBAMEDICUS SuperKokos s Aloe Vera
Jedinečný pleťový kokosový olej s aloe vera u vás jistě najde všestranné využití. Základem je vyvážený mix filipínských kokosových olejů. Kokosový olej má skvělé kosmetické vlastnosti: Hydratuje a regeneruje pokožku – pro suchou kůži, atopický ekzém, lupénku, akné, opary. Snadno s ním odstraníte make-up, rozpouští i voděodolná líčidla. Super kokos s aloe vera má omlazující a zklidňující účinky, působí na povadlou kůži a tmavé kruhy pod očima, pomáhá při hojení kůže a proti striím.

CALTHA Tekutý šampon Mandarinka
Osvěžující šampon pro snadné rozčesávání! Tekutý šampon s esenciálním olejem z mandarinky je vhodný pro normální vlasy. Obsahuje pouze přírodní ingredience (tenzidy z kokosu). Po umytí jsou vlasy jemné, jednoduše se rozčesávají a krásně se lesknou. Přítomný panthenol a pšeničný protein vlasy hydratuje a posiluje jejich pevnost a pružnost, působí proti jejich vypadávání. Šampon je vhodný i na poškozené, namáhané a barvené vlasy a roztřepené konečky.