Loading color scheme

Kšandy se opět dostávají do módy. Proč?

Praktičnost jasně dominuje
Začněme pochopitelně tím nejdůležitějším. A tím je celková praktičnost. Opět si neodpustíme pohled do minulosti, kdy se pánské šle nosily hlavně proto, aby mužům nijak nepadaly kalhoty a držely na správném místě. A to nemluvíme jenom o mužích s větším břichem, ale o všech. Stejný důvod nošení mohou mít kšandy i v dnešní době. Když si tedy ony všechny praktické důvody jasně shrneme, tak primárně mluvíme o:

• Udržení kalhot na svém místě
• Narovnání zad
• Zdůraznění svislých linií těla

Mnoho moderních provedení
Druhým důvodem je to, že vzhled současných modelů je rozhodně výrazně modernější, než tomu bylo v minulosti. Jde zkrátka a jednoduše o posun k současnému stylu, což jasně podporuje fakt, že se mohou dobře hodit i k moderním outfitům. Abyste se o našem tvrzení mohli sami jasně přesvědčit, doporučíme vám podívat se na web Trendhim.cz. Jedná se o eshop zaměřený na pánskou módu, kde moderní šle rozhodně nechybí. Kromě nízkých cen oceníte i to, že při objednávce neplatíte poštovné, a pokud vám nebudou sedět, je i jejich odeslání v rámci vrácení také zdarma. A díky široké nabídce si vybere každý. Samozřejmostí jsou jak lákavé barevné motivy, tak pochopitelně také kvalitní provedení s ohledem na odolnost, ale i celkovou životnost.

Znak gentlemana
Když se zamyslíte nad tím, kdo vlastně nosil v minulosti kšandy, tak je nutné říci, že se jednalo převážně o muže, kteří chtěli nejenom vypadat dobře, ale kteří chtěli být také gentlemani. A právě toto je stále i jeden ze současných důvodů. Kdo nosí šle, ten dodržuje nejenom moderní módní trendy, ale je možné o něm říci i to, že je to gentleman. A to právě s ohledem na odkaz na dobu minulou, která s tímto faktem byla jasně spojena.

Nejenom k obleku
Do módy se šle dostávají také z důvodu, že je lze zajímavě kombinovat s celou řadou outfitů. Začneme klasikou, která spočívá v tom, že jsou součástí obleku. Zde nejsou vidět a tak si zachovávají primárně onu svou praktickou funkci. Když se ale podíváme dále, tak mohu být i dominantním prvkem celého oblečení. Stačí jenom, aby byla kombinována košile a kšandy v zajímavém barevném kontrastu. S tímto vzhledem rozhodně nešlápnete vedle. Dobré je zde dodat i to, že tato kombinace se dnes stále více nosí i na svatby, kde muži a jejich nevěsty nechtějí běžnou klasiku. I to je ukázka toho, že se kšand zaručeně nemusíte bát.