Loading color scheme

Jaké jsou nejnovější trendy v designech hodinek? Jak vypadá italská elegance a styl? Berucci.

Myšlenka založit si vlastní značku hodinek se v Klenoty Aurum nesla již delší dobu. V prodejnách najdeme hodinky zvučných módních značek, jako například Michael Kors, Emporio Armani, Gucci, Tommy Hilfiger a jiné. „Naši zákazníci tyto modely milují, ale ne pro každého jsou hodinky těchto fashion značek cenově dostupné. Jednoho dne jsme se proto rozhodli připravit všem milovníkům hodinek kousky, které nezatíží jejich rozpočty, ale budou na své nové módní doplňky hrdí, "uvedla marketingová manažerka společnosti Klenoty Aurum, Tereza Kupcová.

Celý proces od návrhů jednotlivých modelů až po dobu, dokud spatřily světlo světa na pultech prodejen, trval přibližně dva roky. Členové týmu zohledňovaly rozmanitost zákazníků společnosti, jejich potřeby, či preference. První kolekce tuto různorodost i odráží. Tvoří ji oblíbené modely s kovovými náramky, ale i klasické hodinky s koženými řemínky. Na své si proto přijdou nejen dámy, ale i pánové. Právě v těchto dnech tak mohou najít zákazníci v prodeji úplně první modely. A jaké jsou reakce na tento odvážný krok?

„Musíme přiznat, že jsme doufali v úspěch naší myšlenky, ale výsledky naše očekávání překonávají. Věříme, že tak jako my, i naši zákazníci si značku Berucci zamilují a bude tvořit nedílnou součást jejich hodinkových sbírek, "dodala marketingová manažerka Klenoty Aurum, Tereza Kupcová.

Dopřejte si i vy poslední světové designy, na které se nemusíte jen dívat, ale můžete je mít. Exkluzivně v prodejnách Klenoty Aurum.

{phocagallery view=category|categoryid=1980|limitstart=0|limitcount=0|float=left}