Loading color scheme

Ochutnej nezávislost a vyhraj Harley-Davidson®

Jack Daniel se stal legendou amerického průmyslu lihovin již za svého života. Image a styl, které si vybudoval a vtiskl své Jack Daniel's Tennessee Whiskey, znají všichni. Stejně tak všichni znají legendární motocykly Harley-Davidson®. Obě značky provází duch nezávislého amerického životního stylu a výjimečnosti. „Využili jsme zvučných jmen obou značek a připravili pro jejich fanoušky atraktivní soutěž exkluzivně pro společnost Ahold. Protože když se spojí legendy, tak to stojí za to!" představuje novou spotřebitelskou soutěž Petr Polák, marketingový ředitel společnosti Brown-Forman C&SR, a dodává: „Spousta lidí sní o svém Harleyi, a protože Harley se k Jackovi hodí, rozhodli jsme se jednomu šťastlivci jeho sen splnit."

Vyhraj s Jackem Harleye!

Jak na to? Stačí, když v prodejnách Ahold v období od 30. 4. do 19. 6. 2012 koupíte 0,7l lahev Jack Daniel's Tennessee Whiskey a pošlete datum a hodinu nákupu z účtenky pomocí SMS nebo prostřednictvím webové stránky www.jackHD.cz. Vzápětí vám přijde odpověď, jestli se stáváte výhercem originální mikiny Harley-Davidson®. Pokud mikinu nevyhrajete, vaše zpráva se automaticky zařazuje do losování všech SMS o 1 motocykl Harley-Davidson®. Soutěže se lze účastnit opakovaně, vždy s novou účtenkou, čímž roste šance na získání hlavní i vedlejší výhry.

Kompletní pravidla k soutěži a další informace naleznete na webových stránkách www.jackHD.cz.

Protože Jack Daniel's je ale hlavně o dobrém pití a jeho popíjení lze díky nezaměnitelné kouřové chuti dobře spojit s grilováním, připravili jsme pro vás také tipy, jak si vychutnat skvělé whiskey Jack Daniel's, a pár receptů, co dobrého si k nim připravit. Vychutnejte si Jack Daniel's všemi smysly!