Loading color scheme

Slavnostní křest limitované edice S.Pellegrino sparkles with Bulgari si nenechali ujít Jaro Slávik, Jana Doležalová, Katka Sokolová či Sandra Nováková

Právě módní přehlídka byla jedním ze stěžejních okamžiků slavnostního večera na terase v 9. patře hotelu. Po improvizovaném mole se zde procházely Eliška Bučková či Michaela Štoudková, v „civilu" je tu podpořily missky Jana Doleželová či Kateřina Sokolová. Dámská část publika si kromě éterických modelů vychutnala i přítomnost jednoho z nejobdivovanějších mužů česko-slovenského showbyznysu Jara Slávika, který patří k milovníkům S.Pellegrina již delší dobu. VIP večer však patřil i milovníkům italské kultury, zejména její gastronomické stránky. Dorazili totiž i šéfkuchaři nejlepších italských restaurací v Praze – Ricardo Lucque z Aromi či Gianfranco Coizza z Aldente, kteří byli exkluzivními hosty pořadatele večera Filippa Mazaia ze S.Pellegrino. Mezi dalšími hosty nechyběli ani další milovníci módy a dobrého jídla, DJka LayDeeJane, houslista Michael Hejč či kouzelník Tom Gryf.

Od osmi hodin se pak konala slavnostní večeře, kde měli strávníci možnost ochutnat degustační menu z rukou toskánského šéfkuchaře Cristiana Tomei, který si pro ně přichystal opravdová kulinářská překvapení.

Celosvětová společná tour značky minerální vody S.Pellegrino a Bulgari zamířila i do České republiky a přinesla s sebou limitovanou edici lahví S.Pellegrino, které nyní zdobí etiketa v designu Bulgari – kultovní šperk z úspěšné kolekce Bulgari Vintage z toku 1965 nyní „nosí" zlatožlutá etiketa ikonické lahve S. Pellegrino. Limitované množství lahví 0,7 l S.Pellegrino sparkles with Bulgari bude v říjnu, listopadu a prosinci k dostání ve vybraných pražských restauracích za stejnou cenu jako klasické S.Pellegrino.

Kde si ji budeme moci objednat? Mezi „vyvolené" bylo vybráno Aromi, restaurace Aldente, Allegro ve Four Seasons, Da Emanuel, Kogo Slovanský dům, La Finestra a konečně restaurace Zlatá Praha hotelu Intercontinental. Bystrý čtenář si povšimne, že i restaurace byly vybrány s ohledem na jejich vztah k italské kultuře a lásce k dobrému jídlu.

{phocagallery view=category|categoryid=208|limitstart=0|limitcount=0}