Loading color scheme

Galerie Vaňkovka nabídne před Vánoci návštěvníkům limuzínový servis či soutěž o auto

Hlavní novinkou letošního adventu v Galerii Vaňkovka Brno je velká soutěž o osobní automobil Peugeot SW 308 v hodnotě téměř 600 tisíc korun. Zapojit se do ní přitom může každý návštěvník obchodního centra, který zde od 19. listopadu do 20. prosince učiní nákup v hodnotě přes 500 korun. Automaticky se tak dostane do slosování nejen o automobil, ale i o skútr Peugeot Django v hodnotě 85 tisíc korun. Vyhlášení soutěže je na programu 21. prosince.

Druhou významnou letošní novinkou je speciální limuzínový servis, kterého mohou nakupující využít vždy od pátku do neděle. „Každý rok se snažíme návštěvníkům v našem centru přinést něco navíc. Vloni jsme jim jejich nákupy pomáhali odnést auta, letos jsme však naše služby povýšili na další úroveň. Každý nakupující tak může zdarma využít odvozu domů, a to až 10 kilometrů za hranice města Brna,“ řekl ředitel Galerie Vaňkovka Brno Jan Borůvka. Tato možnost je návštěvníkům k dispozici až do 16. prosince.

Exterier2 Tradičním zpestřením předvánočních nákupů v Galerii Vaňkovka je i Andělský servis. V rámci něj mohou všichni návštěvníci centra využít šatny zdarma, a to nejen po dobu celého adventu, ale až do Tří králů, tedy do 6. ledna 2019. „Každý den také potěšíme několik lidí drobnými dárečky od našich hostesek. Zajímavým zpestřením nejen pro dospělé, ale i děti je fotopoint, který najdou poblíž foodcourtu v přízemí centra. Po vyfotografování si odtud mohou ihned odnést fotky na památku,“ doplnil Jan Borůvka.

Samozřejmostí předvánočního období v Galerii Vaňkovka je také bohatá výzdoba a vánoční strom, který se uprostřed centra tyčí do výšky 11 metrů. „Kromě toho je pro návštěvníky k dispozici i dárková balící služba. Nově pak také stánky s vánočním punčem, víny, sladkostmi, originálními vázanými diáři či zápisníky,“ uzavřel ředitel Galerie Vaňkovka Brno.