Loading color scheme

Arnošt Goldflam přistižen – je na kabelky!

Big Bags Show zahájily desetileté Princezny, v botách a šatech z kombiné svých maminek. Poté poněkud přitvrdily Punkerky. Přes Holky jdoucí z pláže se buší prodraly Bushmanky s uloveným chlapíkem zavěšeným na větvi. Selky krev a mlíko za zpěvu „Proč bychom se netěšily“ proháněl vesnický chasník. Zastepovaly Úřednice. Sukně rozvlnily a sem tam něco ukradly, ale nesmí se to říkat, Cikánky. Hippisačky středního věku varovaly: nevěřte nikomu, komu je nad třicet! Na koloběžkách vedl své vnučky na výlet Děda s babičkou a osmdesátileté Motorkářky trsaly rock v polkovém rytmu.

Přehlídku 50ti kabelek, modelů i modelek uváděla herečka Lucie Kožinová. Představila i obě autorky, designérky Olinu Francovou a Jitku Arazimovou, a prozradila užaslým divákům, že už i Křemílek s Vochomůrkou je znali osobně.

„Přehlídka byla kouzelná, přál bych si být skřítkem v jedné z kabelek,“ svěřil se režisér Arnošt Goldflam.

Zkrátka barokní sály domu U Zlatého Melounu v Michalské ulici v Praze praskaly ve švech. Diváci se bavili netradiční narozeninovou kabelkovou šou. Kabelky byly kožené, srstnaté, dlouhochlupaté, velké, střední i malé a všechny naprosto originální! Víno teklo proudem, barokní dort z jedlých květin se rozplýval na jazyku i v záři křišťálových lustrů. Modelky se držely svých kabelek a návštěvnice jim je musely násilím vytrhávat. Autorky se záhadně usmívaly.

Co říci závěrem? Snad jen, že móda i módní přehlídka by měla být především zábavná a pro všechny bez rozdílu věku!

P.S. Prémie zůstala nevyzvednuta. Najde se prababička?

{phocagallery view=category|categoryid=1294|limitstart=0|limitcount=0}