Loading color scheme

Zažijte dokonalou rodinnou pohodu v moderním Wellness hotelu Vista

Hotel skýtá možnost ideální relaxace i aktivního odpočinku zejména pro rodiny s dětmi. Pro nejmenší je k dispozici velká dětská herna, venku se nachází hřiště, dětský ski park, bobová dráha, lanový park, fun park, dobrodružná věž. O zábavu vašich dětí se postarají zkušení animátoři. Navíc jsou animační programy v hotelu Vista připravené i pro dospělé návštěvníky.
Nové síly naberou hosté v moderním hotelovém Wellness. Bazén, vířivka, saunový svět a také kosmetika a masáž jsou lákadlem pro všechny věkové kategorie. Pro milovníky sportu jsou k dispozici tenisové kurty, bowling, biliard, fitness, stolní tenis či oblíbený golfový simulátor.

Ubytování je možné ve dvoulůžkových, třílůžkových či rodinných pokojích anebo v apartmánech několika typů. Moderně zařízené pokoje poskytují hostům veškeré pohodlí, včetně nádherného výhledu do okolí. Součástí hotelu jsou dvě restaurace, které uchvátí výbornou gastronomií. Po aktivně stráveném dni je možné zajít na kávu či drink do Café baru nebo Mulda baru. V nabídce hotelu je několik typů zvýhodněných pobytových balíčků (rodinný balíček, dámská jízda, pánská jízda, relax balíček atd.). Hotel je zařízen také na firemní akce typu konference, dále svatby nebo různé oslavy. V okolí se nachází mnoho zajímavých turistických cílů. Wellness hotel Vista je součástí moderního relax & sport resortu Dolní Morava.

{phocagallery view=category|categoryid=1043|limitstart=0|limitcount=0}