Loading color scheme

Designová sluchátka pro každého

Dostupný design: Buxton BHP 1110 Dream

Ukázkovým příkladem je značka Buxton. Sluchátka Buxton svou věrnou reprodukcí zvuku, neotřelým zpracováním a použitím kvalitních materiálů poskytují skvělý poměr cena/výkon.

V každém balení sluchátek Buxton jsou navíc přibaleny tři velikosti silikonových nástavců, takže i uživatelé, kteří mají s běžnými „špunty" problémy, mají konečně možnost se soustředit pouze na hudbu. Příslušenství zahrnuje také praktickou pomůcku určenou k navinutí sluchátek, nazvanou Orange Fish.

 

Přes hlavu: Buxton BHP 2400 Chief

Originální design v případě sluchátek přes hlavu obzvláště vynikne. Pokud na to máte odvahu, zkuste třeba sluchátka Buxton Chief. Těla náušníků jsou vyrobena z kovové slitiny a kvalitní koženkové polstrování náušníků je jako stvořené pro pohodlné dlouhodobé nošení. Potěší i skládací konstrukce pro snadné přenášení.

 

Zlatý šperk: Monster Heartbeats by Lady Gaga v 2.0

Monster HeartBeats je druhá generace sluchátek do uší pro fajnšmekry a fanoušky Lady GaGa. Kromě extravagantního designu se chlubí extrémně čistým zvukem. Plochý přívodní kabel, který se nezamotá, je vybaven ovládáním ControlTalk pro iPod, iPad a mikrofonem pro iPhone.

 

Nejen pro Jablíčkáře: Klipsch Mode M40

Luxusní sluchátka přes hlavu Klipsch Mode M40 s aktivním potlačením hluku jsou určena i těm nejnáročnějším audiofilům. Kromě perfektního zvuku sluchátka přesvědčují vysoce kvalitním zpracováním a také ovládáním pro výrobky Apple iPod/iPhone/iPad.

{phocagallery view=category|categoryid=519|limitstart=0|limitcount=0}