Loading color scheme

Luxusní e-shop BeInStyle.cz: Mistrovská díla ikon světové módy i začínajících návrhářů na jednom místě

Vedle legendárních značek, jako jsou Gucci, Prada, Coccinelle, Fendi, Valentino, Christian Dior a řada dalších, mají v BeInStyle.cz svůj prostor i začínající návrháři, včetně českých tvůrců (například designérka jeleních šperků Kamila Písaříková). Mimořádný rozsah, kvalita nabídky a počty zákazníků staví BeInStyle.cz do pozice leadera mezi obchodními portály s luxusní módou nejen u nás, ale i na Slovensku. Mnohé renomované italské značky jsou v České republice v prodeji pouze prostřednictvím tohoto e-shopu.

Internetový obchod BeInStyle.cz oslovuje zákaznice a zákazníky preferující kvalitu před kvantitou, ochotné investovat do skutečného originálu. A takových, podle nejnovějších průzkumů zákaznického chování, stále přibývá, v době ekonomické krize dokonce ještě intenzivněji. BeInStyle.cz garantuje 100 % původ nabízených produktů – všechny jsou opatřeny potvrzením o původu a originalitě zboží, „labely" nebo 100 % Authenticity Cards. Zboží je dodáváno v protiprachových obalech a krabicích stejně jako v klasickém obchodě.

BeInStyle.cz založila v roce 2008 Michaela Hošková spolu se svým manželem. Jak sama říká, všechno zlé je pro něco dobré, nápad otevřít internetový obchod se totiž zrodil ve chvíli, kdy hledala pracovní uplatnění, které by jí umožňovalo zároveň pečovat o postiženého syna. Zákaznice a zákazníci si rychle zvykli na exkluzivní nabídku, perfektní klientský servis, rychlé nákupy bez stresů, kdykoliv a kdekoliv... Dnes jde jejich počet do tisíců. BeInStyle.cz nově disponuje vlastním showroomem v Černošicích u Prahy, kde je možné si vybrané produkty prohlédnout, popřípadě získat potřebné informace.

{phocagallery view=category|categoryid=452|limitstart=0|limitcount=0}