Loading color scheme

Ženy a nevěra? Sexy prádlo si kupují pro milence, největšími záletnicemi jsou dámy s menším poprsím, potvrdil výzkum

Ženy s větším poprsím jsou tradičně i dle různých průzkumů pro muže přitažlivější než dámy s drobnějším hrudníkem. Na druhou stranu jsou ale také často stereotypně považovány za promiskuitnější. Podle nedávného průzkumu britské seznamky pro zadané IllicitEncounters.com jsou to ovšem častěji ženy s menšími prsy, které svým manželům „zahýbají“. Z průzkumu mezi více než 800 ženami totiž vyplynulo, že celých 52 % záletnic nosí podprsenky ve velikosti AA až C. Vůbec nejvíce nevěrných žen je pak ve skupině s velikostí B – rovnou 27 %.

„Ačkoliv je i dle průzkumů velké množství mužů přitahováno velkými prsy, většina si u svých sexuálních partnerek více než velikosti poprsí cení celkového sex-appealu, sebevědomí a podobně. Stejně tak není nijak prokázáno, že by si žena s velkými prsy užívala lepší milostný život nebo byla v sexu lepší,“ doplňuje k tematice spojitosti velikost poprsí a sexuálního života Adam Durčák z e-shopu Ruzovyslon.cz, který prodává erotické pomůcky a zabývá se zdravou sexualitou.

73 % žen si sexy prádlo pořizuje kvůli milenci, jen 11 % kvůli manželovi
Záletné dámy si na dostaveníčka s milenci také rády pořizují sexy prádlo. Zatímco na milování s manželem si jej nakoupí pouhých 11 % žen, 73 % žen si jej pořídí proto, aby zaujaly svého milence. Prádlo si přitom ale nechodí vybírat do specializovaných obchodů – nejraději jej nakupují v řetězcích, kde se položka snadno ztratí mezi nákupem potravin a dalších běžných potřeb do domácnosti. „Atraktivní nebo erotické prádlo přitom rozhodně nezvýší požitek ze sexu pouze mužům, ale i samotným ženám. Dokáže jim dodat sebevědomí a sexuálně je nabudit. Má-li žena milence, netouží po běžném rutinním sexu, ale naopak si chce dopřát jedinečný sexuální prožitek se vším všudy,“ komentuje téma Adam Durčák.