Loading color scheme

Nová dámská kolekce CCC pro podzim 2013

RETRO LOOK
Retro look v moderním podání představují modely nízkých a kotníčkových šněrovacích polobotek. Štíhlá silueta a zúžení v oblasti kotníků z nich dělá velice ženskou a současně pohodlnou obuv pro každodenní nošení. CCC nabízí pestrou škálu modifikací tohoto modelu od nízkých polobotek s rovnou podešví, až k modelům na stabilních podpatcích či klínech. Moderní odpovědí na klasickou dámskou obuv jsou nízké kozačky na středně vysokém podpatku. Vyznačují se minimalistickým vzhledem, který vyzdvihuje krásu materiálu - kůže.

NA PÁNSKÉ VLNĚ
Osvojení původně pánských bot, takzvaných pérek, přináší do podzimní dámské kolekce CCC řadu těchto modelů v různých barevných i stylových variacích. Nosí se nejen k úzkým kalhotám, ale i k sukním a šatům v délce nad kolena. Kožené polobotky s typickými pánskými prvky jsou signifikantním typem obuvi pro kolekci podzim/zima 2013. Současný look polobotkám dodávají silnější podešve v kontrastním barevném provedení. Na módních přehlídkách jsme se často setkali v novátorském kombinování těchto vyloženě pánských polobotek s typicky ženskými kousky oděvu, jako jsou šifonové krátké šaty či hedvábná sukně.

INSPIRACE 90. LÉTY
Podzimní kolekce přináší pestrou škálu modelů, z nich část navazuje na znovuzrození stylu 90. let a módu spojenou s rockovou a grunge scénou. Nízké kotníčkové kozačky se objevují v mnoha obdobách a odkazují jak na klasické kozačky "koně", tak motorkářské boty s přezkami a kovovými detaily. Kovové detaily jsou mnohem výraznější, než jsme běžně zvyklí a často pokrývají velkou část boty, malé cvočky vystřídaly velké pyramidky, vytvářející abstraktní i k onkrétní vzory. V barevnosti kolekce převažuje černá, hnědá a zemitá červená. Umírněnost a jemnost v detailu se vrací v elegantní řadě obuvi s podpatky a klíny.

NEOTŘELÁ KLASIKA
V podzimní kolekci CCC samozřejmě nesmí chybět elegantní řada lodiček na podpatku i klínku. Sportovně elegantní typ představují boty na klínku s masívnější podešví a drobným ozdobným detailem v podobě mašle, stylizovaného květu či přezky. V barvách převládají neutrální tóny šedé, hnědošedé a černé. Že ani podzim není zcela bez barev pak dokazují pastelové odstíny meruňkové, a růžové nebo inkoustově modrá a fialová.

{phocagallery view=category|categoryid=1231|limitstart=0|limitcount=0}