Loading color scheme

Ikonické tenisky, které patří do každého šatníku

Kvalita, funkčnost a pohodlí
Kdo by neznal dvě nejznámější značky sportovního oblečení. O prvenství v oblíbenosti spolu již od počátku soutěží dvě firmy: Adidas a Nike. Právě společnost Nike, která byla založena již roce 1957, byla již od začátku propojena se sportovci. Již od svého vzniku byla neodmyslitelně spjata s kvalitní sportovní obuví.

Výrobci kladli a dodnes kladou důraz na jejich lehkost, funkčnost, kvalitu a pohodlnost. Proto jsou boty Nike vhodné na celodenní nošení a spoustu modelů se hodí i do práce v kanceláři. Již dávno totiž neplatí, že by Nike byla synonymem pouze sportovní obuvi. Díky své kvalitě značka expandovala a stala se součástí našeho každodenního života.

Legenda, která stále frčí
Pokud má značka Nike nějaký ikonický model, bezesporu jím jsou tenisky Air Force 1. Ty vznikly již v roce 1982. Existují jak v dámské, tak pánské variantě. Perfektně se hodí na každodenní nošení, jsou pevné, pohodlné a existují v nepřeberném množství barevných kombinací. Ideální jsou na nošení od podzimu do jara, neboť jsou neprodyšné a neriskujete, že vám v nich bude zima. Modely Nike Air Force dámské, ale i pánské mají vysokou podrážku, která se jen tak neochodí a jejich jednoduchý, přesto nápaditý design, si zamilujete.

Bílé, barevné i na míru
Jak jsme již zmínili, legendární modely Air Force 1 existují v široké škále barevných odstínů. Na své si tedy přijdou lidé, kteří milují bílé boty, ale také ti, kteří mají rádi divočinu a milují barevné tenisky. A jestli patříte k lidem, kteří milují boty na míru a potrpí si na originální oblečení a obuv, máme pro vás jednoduché řešení.

Věděli jste o tom, že společnost Nike nabízí speciální službu custom, díky níž si můžete nechat vyrobit model Air Force 1 na míru? Tato služba probíhá ve spolupráci s designérem firmy Nike a přijde vás na 820 dolarů.

Pokud milujete klasiku
Pokud ale k takovým milovníkům a módním nadšencům nepatříte a vyhovuje vám široká nabídka bot na trhu, můžete se podívat na kolekci bot nejenom od značky Nike, například na stránkách Flexdog. Tento e-shop se může pochlubit skvělou zásobovaností a zláká vás i tím, že na jejich stránkách každý den přibude minimálně jeden model nových tenisek. Nechte se tedy unést nabídkou kvalitních a pohodlných bot a splňte si své sny o nových botách.

Vsaďte na klasiku, která vás nezklame a u které budete mít záruku toho, že vaše nohy budou jako v bavlnce a neuškodíte vaší klenbě. A navíc budete vypadat stylově a budete si je moci obout k jakémukoliv outifitu.

Zdroj obrázku:  Vladimir Sukhachev/ Shutterstock.com