Loading color scheme

Svatební pop up v Kvartýr shop & studio: Nevěsty budou mít svůj ráj



Svatební šaty Lucie Komárkové evokují hravost a radost ze života. Rozličné střihy z hedvábí a bavlněné krajky v odstínech ivory, béžové a krémové jsou to pravé pro nevěsty, které si přejí být přirozeně krásné a uvolněné. „Většina z mých aktuálních svatebních šatů je v délce midi či ke kolenům. Díky dlouhé univerzální sukni se ze šatů může stát velká róba. Po jejím odepnutí zase naopak vzniknou pohodlné šaty, v nichž se dá bez obav slavit až do rána,“ popisuje výhody svých šatů designérka Lucie Komárková.

Kvartýr miluje neobvyklé svatby – v přírodě a v souladu s ní, na nečekaných místech a také ty mimo klasickou svatební sezónu. „Svatba v zimních měsících může být velice krásná. Přesně pro tuto příležitost nabízím nevěstám speciální zavinovací rukávy a kardigany ve světlých barvách, které nenechají prochladnout žádnou nevěstu. Zároveň působí elegantně a slavnostně,“ popisuje Jana Mikešová stojící za značkou MIK. Její produkty jsou vyrobeny z přírodní směsi alpaky a hedvábí. Portfolio značky MIK obsahuje i netradiční zimní rolákové svatební šaty z merino vlny, které jsou krásně nositelné také v běžném životě.

Symbolem lásky mezi novomanželi jsou prstýnky. Musí být dokonalé a vyrobené s láskou. Adéla Pečlová zpracovává každý kus ručně, s velkou péčí a úctou k řemeslu. V rámci pop upu budou vystaveny fotografie jejích zásnubních a snubních prstenů vyrobených na míru. Každý pár se může domluvit na zakázkové výrobě a získat kousky odpovídající jejich osobnosti a vkusu. Nevěsty si také mohou zvolit některý z minimalistických šperků doplněných českým sklem a perlami z nabídky Adély Pečlové nebo náhrdelníků a náramků pošitých korálky od značky BUCHY.